«Смачно, швидко та легко»: суддя «МастерШефу» Ярославський показав рецепт домашнього шашлику в мультіпічці
Відомий український шеф-кухар та суддя кулінарного шоу «МастерШеф» поділився рецептом смачного шашлику в мультіпічці. Свій варіант він виклав на сторінці в Instagram.
За словами кулінара, страва виходить дуже смачною та економною завдяки мультіпічці.
«Смачно, швидко та легко, ще й економно – що ще треба для готування вдома? Я тестував мультіпіч CRISPI від NINJA @ninjakitchenua», – написав Володимир.
Рецепт складається з найніжнішої частини м’яса – ошийка, тож шашлик буде буквально танути в роті.

Скрін з соцмереж Ярославського
Інгредієнти:
- 1 кг ошийок
- 200 г цибулі
- трішки гірчиці, соус ворчестер або соєвий
- сіль, духмяний та чорний перці, підкопчена паприка та мелений коріандр – потрошку
- олія
Спосіб приготування:
👉 м’ясо нарізати крупним шматком, додати сіль, спеції та ворчестер, а зверху добре вичавити сік із дрібно посіченої цибулі. Добре промасажувати шматочки й змастити олією – так краще для готування. Дати постояти пів годинки.
👉 Поставити температуру 200 градусів і повний обдув, розкласти шматочки так, щоб між ними був простір, та готувати до рум’яності з одного боку, потім перевернути і довести до рум’яності з іншого.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Важливі моменти:
- ❗️Не готуйте занадто довго – найсмачніше, коли м’ясо залишається соковитим.
- Смачно, коли м’ясо маринувалось хоча б ніч.
- Цибулю потім можна покропити оцтом, додати дрібку цукру та січену зелень – і вийде чудовий гарнір, як улітку.
- Якщо цибуля дуже міцна, її можна замочити у крижаній воді або залити окропом, а потім замаринувати на свій смак.
Читайте по темі
- Раніше, знаменитий шеф-кухар Володимир Ярославський надав своїм підписникам рецепт шашлика, але замість звичного м'яса пропонує посмажити серця курки або індички.
- Зокрема, Володимир Ярославський, знаний український кухар та суддя кулінарного шоу «МастерШеф», поділився секретом приготування класичної страви — базової версії італійського Різотто Парміджано.
- 21 вересня, кухар та суддя шоу «МастерШеф», поділився секретом приготування давньої української страви, яка називається шпундра.