«Просто. Смачно. По-домашньому»: Ектор Хіменес-Браво здивував рецептом гарбузової пасти

Аватар Анастасія Станіславська Анастасія Станіславська
70
2 голоси
«Просто. Смачно. По-домашньому»: Ектор Хіменес-Браво здивував рецептом гарбузової пасти
Гарбузова паста. Фото: yasensvit.uа
Шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився новим сезонним рецептом – гарбузовою пастою. Страва, за його словами, поєднує простоту домашньої кухні з ресторанним смаком і чудово підходить для осінніх вечорів.

Відомий кулінар і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво презентував у своєму Instagram новий сезонний рецепт – гарбузову пасту.

За словами шефа, це страва, яка чудово поєднує домашню простоту й ресторанну подачу.

«Осінь – ідеальний час для гарбузової пасти. Просто. Смачно. По-домашньому», - написав він у дописі.

Рецепт шеф-кухаря складається з доступних інгредієнтів, які можна знайти у кожній кухні.

Інгредієнти

  • Гарбуз – 1 шт;
  • Цибуля порей – 1 шт;
  • Розмарин – 1 гілочка;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Оливкова олія – 2 ст. л.;
  • Макарони – 200 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • М’ясні фрикадельки – 200 г;
  • Твердий сир – 100 г.

Приготування

  1. З гарбуза зріжте верхівку і вичистіть зернята.
  2. Усередину покладіть цибулю порей і розмарин, посоліть, поперчіть, полийте олією. Накрийте кришкою з гарбуза і запікайте до м’якості.
  3. На пательні обсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте фрикадельки й доведіть до готовності.
  4. Відваріть макарони у підсоленій воді.
  5. З гарбуза дістаньте м’якіть і цибулю порей, збийте у блендері до пюре.
  6. Перекладіть макарони в гарбуз, додайте засмажку, пюре та тертий сир. Перемішайте.
  7. Прикрасьте зеленню – і насолоджуйтесь.
  • Нагадаємо, нещодавно відомий український ресторатор Євген Клопотенко поділився незвичайним осіннім рецептом. Шеф-кухар запропонував поєднати гарбуз і зелений чай у одному супі та запевнив – це справді смачно.