«Просто. Смачно. По-домашньому»: Ектор Хіменес-Браво здивував рецептом гарбузової пасти

Шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився новим сезонним рецептом – гарбузовою пастою. Страва, за його словами, поєднує простоту домашньої кухні з ресторанним смаком і чудово підходить для осінніх вечорів.
Відомий кулінар і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво презентував у своєму Instagram новий сезонний рецепт – гарбузову пасту.
За словами шефа, це страва, яка чудово поєднує домашню простоту й ресторанну подачу.
«Осінь – ідеальний час для гарбузової пасти. Просто. Смачно. По-домашньому», - написав він у дописі.
Рецепт шеф-кухаря складається з доступних інгредієнтів, які можна знайти у кожній кухні.
Інгредієнти
- Гарбуз – 1 шт;
- Цибуля порей – 1 шт;
- Розмарин – 1 гілочка;
- Сіль, перець – за смаком;
- Оливкова олія – 2 ст. л.;
- Макарони – 200 г;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт;
- М’ясні фрикадельки – 200 г;
- Твердий сир – 100 г.
Приготування
- З гарбуза зріжте верхівку і вичистіть зернята.
- Усередину покладіть цибулю порей і розмарин, посоліть, поперчіть, полийте олією. Накрийте кришкою з гарбуза і запікайте до м’якості.
- На пательні обсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте фрикадельки й доведіть до готовності.
- Відваріть макарони у підсоленій воді.
- З гарбуза дістаньте м’якіть і цибулю порей, збийте у блендері до пюре.
- Перекладіть макарони в гарбуз, додайте засмажку, пюре та тертий сир. Перемішайте.
- Прикрасьте зеленню – і насолоджуйтесь.
- Нагадаємо, нещодавно відомий український ресторатор Євген Клопотенко поділився незвичайним осіннім рецептом. Шеф-кухар запропонував поєднати гарбуз і зелений чай у одному супі та запевнив – це справді смачно.