«Ми були впевнені, що все згорить»: Хіменес-Браво поділився незвичним для України рецептом «на вогні»

Зірковий колумбійський шеф-кухар і суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет особливої для нього страви – буріто, що готуються на вогні.
Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився зі своїми підписниками у Instagram рецептом мексиканських буріто, які кожен може приготувати під час пікніку. Він розповів, що вперше приготував цю страву ще в дитинстві.
«Коли я був дитиною, ми з друзями часто збиралися у дворі й завжди вигадували щось нове. Пам’ятаю, як уперше загорнули начинку в тортилью й кинули її прямо у вугілля. Ми були впевнені, що все згорить, але коли дістали – то виявилося, що це найсмачніше буріто в нашому житті».
Інгредієнти буріто від Ектора Хіменеса-Браво
- Пшеничні тортильї – 3 штуки
- Яловичина, приготована до м’якості – 130 г
- Твердий сир – 100 г
- Перець халапеньйо – 30 г
- Варена або консервована квасоля – 20 г
- Мексиканський соус – 30 г
- Червона цибуля – 20 г
Приготування буріто від Ектора Хіменеса-Браво
- Викладіть тортильї на шматки фольги.
- Покладіть зверху м’ясо, овочі, квасолю, сир та соус.
- Щільно загорніть у фольгу, щоб не розгорталося.
- Помістіть пакунки прямо у гарячі вуглинки й залиш на 5-15 хвилин – час залежить від інтенсивності жару.
Калорійність та енергетична цінність (на одну порцію)
- Калорійність: ~390 ккал
- Білки: ~22 г
- Жири: ~20 г
- Вуглеводи: ~31 г
Раніше ми повідомляли, як Ектор Хіменес-Браво радить готувати справжню осінню страву – грибну юшку.