«Ми були впевнені, що все згорить»: Хіменес-Браво поділився незвичним для України рецептом «на вогні»

Аватар Владислав Власенко Владислав Власенко
280
1 голос
«Ми були впевнені, що все згорить»: Хіменес-Браво поділився незвичним для України рецептом «на вогні»
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Зірковий колумбійський шеф-кухар і суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет особливої для нього страви – буріто, що готуються на вогні.

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився зі своїми підписниками у Instagram рецептом мексиканських буріто, які кожен може приготувати під час пікніку. Він розповів, що вперше приготував цю страву ще в дитинстві.

«Коли я був дитиною, ми з друзями часто збиралися у дворі й завжди вигадували щось нове. Пам’ятаю, як уперше загорнули начинку в тортилью й кинули її прямо у вугілля. Ми були впевнені, що все згорить, але коли дістали – то виявилося, що це найсмачніше буріто в нашому житті».

Інгредієнти буріто від Ектора Хіменеса-Браво

  • Пшеничні тортильї – 3 штуки
  • Яловичина, приготована до м’якості – 130 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Перець халапеньйо – 30 г
  • Варена або консервована квасоля – 20 г
  • Мексиканський соус – 30 г
  • Червона цибуля – 20 г

Приготування буріто від Ектора Хіменеса-Браво

  • Викладіть тортильї на шматки фольги.
  • Покладіть зверху м’ясо, овочі, квасолю, сир та соус.
  • Щільно загорніть у фольгу, щоб не розгорталося.
  • Помістіть пакунки прямо у гарячі вуглинки й залиш на 5-15 хвилин – час залежить від інтенсивності жару.

Калорійність та енергетична цінність (на одну порцію)

  • Калорійність: ~390 ккал
  • Білки: ~22 г
  • Жири: ~20 г
  • Вуглеводи: ~31 г

Раніше ми повідомляли, як Ектор Хіменес-Браво радить готувати справжню осінню страву – грибну юшку.