Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок: це не яєчня і не вівсянка – що їсть зранку зірка «МастерШефу»

Аватар Анастасія Станіславська Анастасія Станіславська
4253
7
5 голосів
Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок: це не яєчня і не вівсянка – що їсть зранку зірка «МастерШефу»
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Кулінар Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок. Замість звичної яєчні чи вівсянки він обрав млинці з м’ясною начинкою. Простий рецепт можна повторити вдома.

Зірка «МастерШефу» Ектор Хіменес-Браво поділився, що на сніданок обрав млинці з м’ясом.

Такі млинці універсальні, адже їх можна наповнювати як солодкими, так і солоними начинками, та Ектор зупинився на ситній м’ясній.

Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок. Скрин: Instagram

Інгредієнти (на 4–5 млинців)

Для млинців:

  • Борошно – 100 г
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 1 ч. л. (за бажанням)
  • Рослинна олія – 1 ст. л. + для сковороди

Для м’ясної начинки:

  • Філе курки або яловичини – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рослинна олія – 1–2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Сметана або соус за бажанням

Приготування

Млинці:

  1. Збийте яйце з молоком, сіллю і цукром.
  2. Додайте борошно, збиваючи до однорідної консистенції.
  3. Додайте 1 ст. л. олії.
  4. Розігрійте сковороду, трохи змастіть олією.
  5. Вилийте порцію тіста, розподіліть по всій поверхні тонким шаром.
  6. Смажте 1–2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Начинка:

  1. Наріжте м’ясо невеликими шматочками.
  2. На сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю та моркву до м’якості.
  3. Додайте м’ясо, смажте до готовності, приправте сіллю та перцем.
  4. За бажанням додайте трохи сметани або соусу для соковитості.

Загортання:

  1. На готовий млинець викладіть частину м’ясної начинки.
  2. Загорніть у рулет або конвертом.
  3. Можна злегка обсмажити на сковороді, щоб млинець став хрустким.
  • Нагадаємо, днями Хіменес-Браво у сторіс показав, що сьогодні їстиме борщ. Проте кулінар також нагадав українцям про традиційний колумбійський суп Ахіако, яким поділився за власним рецептом.