«Багато хто, живучи за кордоном, це особливо помічає»: Ярославський назвав свою улюблену справу вихідного дня

Кулінар Володимир Ярославський розповів у своєму Instagram, що кожної неділі він намагається ходити на ярмарки, або ж фермерські ринки, аби купувати продукти саме від українського виробника.
«Ярмарка для мене - це вже не просто недільна традиція, а улюблена частина тижня. Люблю купувати саме у людей - не лише тому, що все свіже й смачне, а тому, що можна зупинитись, поспілкуватися з продавцями», – розповів Ярославський.
Читайте також: Нашестя сарани в Україну обернули на нові кулінарні дива: як у Дніпрі готують комаху-гіганта
За словами судді проєкту «МастерШеф», українські фермери заслуговують на особливу повагу, адже в умовах повномасштабної війни вони працюють навіть попри небезпеку, а якість їхньої продукції знаходиться на високому рівні.
«Наші фермери - це окрема гордість. Працюють у непростих умовах, але продовжують давати таку якість, якої часто бракує в інших країнах. Багато хто, живучи за кордоном, це особливо помічає. Чесно - щоразу повертаюся з ярмарки з повними торбами й хорошим настроєм».
- Раніше кулінар Ярославський поділився рецептом освіжаючого літнього десерту, відомого як слаш. Його можна швидко приготувати вдома з фруктів, льоду та натуральних інгредієнтів.
- Також нещодавно під час прогулянки Києвом відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що не уявляє свого відпочинку без смачної простої страви – дерунів.
Читайте також: «Зробити щось пухке»: Клопотенко поділився рецептом смачних пампушок до Яблучного Спаса