Американець схуднув на 45 кг: чоловік уникав помилок, які більшість роблять у ресторані

Дасті Янг, тренер зі США, опублікував у власному Instagram відео, в якому розповів, як йому вдалося схуднути на 45 кілограмів, в тому числі, за допомогою правильного підходу до відвідин ресторану.
Дасті Янг до та після схуднення. Фото: кадр з відео
Помилки, які роблять більшість людей у ресторані
- 1. Відношення до походу в ресторан і трапези поза домом, як до «свята живота»
У цьому випадку варто уникати страв із паніруванням, великою кількістю сиру, вершкових соусів чи майонезу.
- 2. Не можна ходити в ресторан чи супермаркет за продуктами голодним
У такому випадку зростає ймовірність, що людина з’їсть щось висококалорійне.
- 3. Вибирати страви у ресторані, не знаючи її склад та калорійність
У такому разі можна отримати забагато простих вуглеводів і жирів, і замало білка чи клітковини, а це ускладнює контроль ваги.
- 4. Не потрібно доїдати все, що є в тарілці
Коли людина доїдає все, що є на тарілці, то такий підхід ускладнює схуднення та заважає контролювати спожиті калорії.
- 5. Зменшити кількість поході в ресторан
У ресторанах часто великі порції та страви містять значну кількість солі, олії, соусів, що підвищує кількість спожитих калорій.
- Раніше ми писали про основні правила, які дозволили іспанці дожити до 117 років.
- Також повідомляли, які чотири продукти негативно впливають на тривалість людського життя.