Квас із чорнобривцями: Клопотенко показав рецепт приготування освіжаючого літнього напою

Відомий український кухар Євген Клопотенко поділився з підписниками в соціальних мережах своїм рецептом приготування квасу із додаванням чорнобривців.
Євген Клопотенко показав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео приготування квасу з додаванням чорнобривців.
Квас із чорнобривцями: інгредієнти
- Сушені чорнобривці – 20 г;
- цукор – 150 г;
- дріжджі – 1 ч.л.;
- родзинки – 50 г;
- вода – 2,6 – 2,7 л;
- сік із половини лимона.
Клопотенко прокоментував процес приготування квасу із чорнобривцями, який також записав на відео.
«Чорнобривці не для вази, а для ферментації. Так, з них квас. Дуже український, дуже ароматний. І з ноткою любові, звісно – бо без неї квас не працює. Зробіть як я сказав у відео, потім процідіть, розлийте у пляшки й поставте в холодильник ще на день-два», – прокоментував кухар.
- Раніше Клопотенко перетворив звичайний кріп на оригінальний десерт – кислуватий сорбет, який, за його словами, «дуже кайфовий».
Читайте також: Як приготувати квас удома: рецепт охолоджуючого напою від Клопотенка