Квас із чорнобривцями: Клопотенко показав рецепт приготування освіжаючого літнього напою

Аватар Андрій Каплун Андрій Каплун
100
1 голос
Квас із чорнобривцями: Клопотенко показав рецепт приготування освіжаючого літнього напою
Квас. Фото: Google
Відомий український кухар Євген Клопотенко поділився з підписниками в соціальних мережах своїм рецептом приготування квасу із додаванням чорнобривців.

Євген Клопотенко показав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео приготування квасу з додаванням чорнобривців.

Квас із чорнобривцями: інгредієнти

  • Сушені чорнобривці – 20 г;
  • цукор – 150 г;
  • дріжджі – 1 ч.л.;
  • родзинки – 50 г;
  • вода – 2,6 – 2,7 л;
  • сік із половини лимона.

Клопотенко прокоментував процес приготування квасу із чорнобривцями, який також записав на відео.

«Чорнобривці не для вази, а для ферментації. Так, з них квас. Дуже український, дуже ароматний. І з ноткою любові, звісно – бо без неї квас не працює. Зробіть як я сказав у відео, потім процідіть, розлийте у пляшки й поставте в холодильник ще на день-два», – прокоментував кухар.

Читайте також: Як приготувати квас удома: рецепт охолоджуючого напою від Клопотенка