«Солодка, з ароматом літа»: шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як правильно парити качани кукурудзи

Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати кукурудзу в качанах, щоб вона була смачною, немов у торговців, що продають качани на пляжах.
🔥 Читайте також: Італійська страва зі смаком Карпат: Ектор Хіменес-Браво здивував своїм новим рецептом.
Як запевняє шеф-кухар, кукурудза за його рецептом буде солодка, соковита, з ароматом літа і готова всього за 10 хвилин.
Ба більше, не лишить по собі зайвого жиру і брудного посуду, бо готувати кукурудзе треба у рукаві.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
📜 Інгредієнти:
- Кукурудза – три качани;
- Вершкове масло – 30 г;
- Часник – один зубчик;
- Пластівці чилі – за смаком;
- Сіль – за смаком.
👨🍳 Спосіб приготування:
- Розтопіть масло, щоб воно було м’яким, додайте подрібнений часник, сіль і чилі.
- Змастіть качани кукурудзи цією сумішшю.
- Перекладіть у рукав для запікання, зав’яжіть.
- Готуйте в мікрохвильовці 10 хвилин на повній потужності.
Підписникам Ектора його новий рецепт сподобався.
horna_olena: «А що так можна було? 😍».
mvsklyar: «У мене є і мікрохвильовка і три качана кукурудзи. Буду сьогодні пробувати 🔥».
liena5440: «😍 шедевр».
❗️Кукурудза відрізняється підвищеним вмістом вуглеводів, а її калорійність становить 93 кКал на 100 г продукту. У 100 г відвареної кукурудзи міститься 123 кКал. При помірному вживанні даного продукту організм отримає корисні речовини без шкоди для фігури.
🔥 Читайте також: «Вдома понад 10»: шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що найбільше любить носити – це не пончо.