«Не пийте пиво. Смажте»: Клопотенко поділився новим рецептом відбивних із хмільним напоєм

Аватар Сергій Маламура Сергій Маламура
281
1
1 голос
«Не пийте пиво. Смажте»: Клопотенко поділився новим рецептом відбивних із хмільним напоєм
Євген Клопотенко. Фото: facebook.com/yevhen.klopotenko
Зірковий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко порадив своїм підписникам не пити пиво. Для пінного напою він пропонує краще застосування – смажити його.

Відомий український ресторатор Євген Клопотенко пропонує незвичний варіант застосування пива. Напій, за його словами, краще не пити, а смажити. Новим рецептом відбивних із пивом він поділився в Instagram.   

«Не пийте пиво. Смажте. І мʼясо додайте», - написав Клопотенко.

Для приготування відбивних знадобиться філе курячого стегна. Його потрібно відбити, посолити та поперчити.

Читайте також: Як приготувати квас удома: рецепт охолоджуючого напою від Клопотенка

Далі готують кляр, для якого потрібно:

  • 200 г борошна, 
  • 350 мл холодного пива, 
  • 1 ч.л. розпушувача.

«Запанірували в борошно, вмочили у кляр — і на гарячу пательню. Золотава скоринка хрумтить. А поруч — гаряча картопля з маслом і кропом. Проста комфортна їжа, яка закриває всі питання. Навіть ті, яких не було. Цьом», - написав відомий шеф-кухар.

Відео приготування відбивних можна подивитися за ПОСИЛАННЯМ

Хто такий Євген Клопотенко

  • Євген Вікторович Клопотенко народився 23 листопада 1986 року в Києві.
  • Закінчив Київський університет туризму, економіки і права та кулінарну школу «Кордон блю».
  • Клопотенко є співзасновником київського ресторану «Сто років тому вперед» та львівського бістро «Інші».
  • Був переможцем проєкту «МастерШеф», кулінарним експертом телевізійних шоу «Все буде смачно», «Все буде добре», «Дешево і сердито», «Енеїда», «Сніданок» та багатьох інших.
  • Нагадаємо, український кулінар Євген Клопотенко нещодавно здивував незвичайною порадою – запропонував трохи обсмажити чай перед заварюванням. Це надає напою нового глибшого смаку.