Ліниві суші, які можна готувати кожен день: Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом

Ліниві суші — це чудова альтернатива класичним суші, коли хочеться чогось смачного, але не витрачати багато часу на приготування. Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився смачним рецептом.
Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом лінивих суші в своїх соціальних мережах! Канадський та український шеф-кухар запропонував простий та смачний варіант цієї популярної страви, який можна приготувати буквально за кілька хвилин.
📜 Інгредієнти:
- Рис відварений — 200 г;
- Рисовий оцет — 1 ст.л;
- Сіль — 0,5 ч.л;
- Цукор — 0,5 ч.л;
- Огірок — 1 шт;
- Лосось с/с — 100 г;
- Крем-сир — 100 г;
- Кунжут чорний — 1 ч.л;
- Імбир маринований і васабі для подачі.
👩🍳 Приготування:
- Нарізаємо рибу та огірок
- У відварений рис додаємо оцет, сіль і цукор. Дрібно нарізаємо норі і перемішуємо
- Беремо форму для льоду або контейнер для яєць (так, ще один лайфхак)
- Викладаємо харчову плівку і формуємо суші!
- Рибка + крем-сир + огірок + рис з норі
- Відправляємо в холодильник а далі перевертаємо форму, дістаємо суші і насолоджуємося!
ДИВИТИСЯ ВІДЕО
Цей рецепт є відмінним вибором для тих, хто любить суші, але не має багато часу на приготування.
Читайте також: Паска-крафін від Ектора Хіменеса-Браво: рецепт простої випічки, яка вдастся кожному