Ніжна креольська паста з куркою: Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет ситної і смачної страви

Аватар Аліна Сівак Аліна Сівак
53
0 голосів
Ніжна креольська паста з куркою: Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет ситної і смачної страви
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом ніжної креольської пасти з куркою, яку можна приготувати за лічені хвилини. Шеф запевняє: страва вийде ситною, ароматною та надзвичайно смачною.

Відомий кулінар і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачної креольської пасти з куркою. Його він виклав на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

За словами шеф-кухаря, ця страва підійде, якщо хочеться швидко щось приготувати і не стояти довго біля плити.

«Коли хочеться швидко, ситно й дуже смачно – цей рецепт відмінно підійде 🤌», – написав він у дописі.

Креольська паста з куркою. Фото: Скрін

Рецепт складається з доступних інгредієнтів, які багато хто має у холодильнику.

Інгредієнти:

  • 📜 Для курки:
  • Куряче філе – 4 шт
  • Олія – 3 ст. л.
  • Часниковий порошок – 2 ч. л.
  • Каджунська приправа (або суміш гострих та ароматних приправ) – 2 ч. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • 📜 Соус:
  • Часник – 5 зубців (подрібнити)
  • Вершкове масло – 2 ст. л.
  • Вершки 30% – 1,5 склянки
  • Петрушка – ½ склянки (нарізана)
  • Пармезан – 1 склянка (натертий)
  • Фетучіні @golden.pasta.ua – 200 г
  • Часниковий порошок – 1 ч. л.
  • Сіль, перець – за смаком

👨‍🍳 Спосіб приготування:

  • 1. Змішайте часниковий порошок, приправи, сіль і перець. Натріть курячі філе з обох боків.
  • 2. Розігрійте олію на середньо-високому вогні. Смажте курку 6–8 хв з кожного боку до рум’яної скоринки. Перекладіть на тарілку.
  • 3. У тій самій сковороді додайте часник і вершкове масло, перемішайте. Влийте вершки й доведіть до легкого кипіння.
  • 4. Паралельно відваріть фетучіні до стану al dente. Перекладіть пасту прямо в соус. Додайте часниковий порошок, сіль, перець. Тушкуйте 5 хвилин, щоб соус огорнув кожну стрічку.
  • 5. Зніміть з вогню. Додайте пармезан і петрушку. Зверху покладіть нарізану слайсами курку.

Готова страва виходить ароматною, ніжною та по-справжньому зігріваючою – ідеальний варіант для швидкої вечері.

  • Нагадаємо, раніше ми писали, що Ектор Хіменес-Браво продовжує дивувати смачними та легкими рецептами на своїй сторінці в Instagram. Цього разу шеф-кухар поділився рецептом домашніх ватрушок із карамелізованою грушею.