Співак Positiff поділився рецептом осінньої страви: запечений гарбуз з птітімом і беконом

Аватар Уляна Виноградова Уляна Виноградова
359
1 голос
Співак Positiff поділився рецептом осінньої страви: запечений гарбуз з птітімом і беконом
Positiff. Фото: Соцмережі Positiff
Український виконавець Positiff поділився осіннім рецептом. Йдеться про запечений гарбуз з птітімом у вершковому соусі, хрустким беконом і козячим сиром. Він показав процес приготування на відео.

Співак Positiff (справжнє ім'я – Олексій Завгородній) порадував шанувальників не лише музикою, а й кулінарними навичками. Артист показав, як приготувати запечений гарбуз на подушці з птітіму у вершковому соусі з crispy беконом і козячим сиром.

Для страви потрібні такі інгредієнти: гарбуз, птітім, бекон, козячий сир, вершки, вершкове масло, оливкова олія, чілі, розмарин, паприка, сухий часник та спеції.

Процес приготування простий і швидкий: гарбуз запікають зі спеціями, птітім роблять ніжним і вершковим, бекон обсмажують до хрускоту.

Потім все красиво викладають на тарілці, посипають козячим сиром, кранчі беконом, додають зелень і трохи оливкової олії.

Positiff радить насолоджуватися стравою відразу після приготування.

«Смачного!» – написав він.

До слова, птітім – це маленька кулькова або зерниста паста, яку ще називають «ізраїльський кускус» або «перловка по-новому». Вона виготовляється з твердих сортів пшениці, має круглу форму і трохи жувальну текстуру після приготування.

Його часто використовують у салатах, гарнірах або як основу для різноманітних страв, оскільки він швидко готується і добре вбирає соуси. У смаку птітім ніжний, нейтральний, тому легко поєднується з овочами, сиром, м’ясом або вершковими соусами.