Співак Positiff поділився рецептом осінньої страви: запечений гарбуз з птітімом і беконом
Співак Positiff (справжнє ім'я – Олексій Завгородній) порадував шанувальників не лише музикою, а й кулінарними навичками. Артист показав, як приготувати запечений гарбуз на подушці з птітіму у вершковому соусі з crispy беконом і козячим сиром.
Для страви потрібні такі інгредієнти: гарбуз, птітім, бекон, козячий сир, вершки, вершкове масло, оливкова олія, чілі, розмарин, паприка, сухий часник та спеції.
Процес приготування простий і швидкий: гарбуз запікають зі спеціями, птітім роблять ніжним і вершковим, бекон обсмажують до хрускоту.
Потім все красиво викладають на тарілці, посипають козячим сиром, кранчі беконом, додають зелень і трохи оливкової олії.
Positiff радить насолоджуватися стравою відразу після приготування.
«Смачного!» – написав він.
До слова, птітім – це маленька кулькова або зерниста паста, яку ще називають «ізраїльський кускус» або «перловка по-новому». Вона виготовляється з твердих сортів пшениці, має круглу форму і трохи жувальну текстуру після приготування.
Його часто використовують у салатах, гарнірах або як основу для різноманітних страв, оскільки він швидко готується і добре вбирає соуси. У смаку птітім ніжний, нейтральний, тому легко поєднується з овочами, сиром, м’ясом або вершковими соусами.
- Раніше ми писали, що легендарний гурт ВУЗВ («Вхід у змінному взутті») презентував нову колаборацію «Дим-дим» разом із представниками сучасної сцени - Positiff, N.A.P.I.L.N.I.K, DJ BLOODLESS та ін.