Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт ніжної зеленої пасти: «Знадобиться кілька інгредієнтів і блендер‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
281
1 голос
Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт ніжної зеленої пасти: «Знадобиться кілька інгредієнтів і блендер‎»
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом зеленої пасти, яку можна приготувати вдома за лічені хвилини. Усе, що потрібно – це кілька інгредієнтів і блендер.

Шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво повчив своїх підписників в Instagram, як вдома приготувати зелену пасту.

«Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів та блендер, щоб отримати ніжну пасту для дуже смачної вечері. Ловіть рецепт цієї пасти від мене)» – написав Ектор.

Для приготування такої пасти знадобиться:

  • Цукіні – 2 шт;
  • Часник – 1 шт;
  • Лимон – 1 шт;
  • Спеції (сіль, перець, улюблені приправи) – за смаком;
  • Оливкова олія – 1 ст. л.;
  • Шпинат (альтернатива — базилік) – жменя;
  • Сир кисломолочний (або сметана) – 1 упаковка;
  • Макарони-мушлі (тверді сорти) – 1 упаковка;
  • Вода, у якій варили макарони – 120 мл;
  • Твердий сир (пармезан) – 20 г.

Що потрібно робити

Спочатку наріжте цукіні кільцями, залиште часник у шкірці та половинку лимона – викладіть усе на пергамент.

«Посоліть, поперчіть, полийте олією і запікайте 30–35 хвилин у духовці при 200°C. Викладіть усе в блендер, вичавіть часник, додайте шпинат (альтернатива – базилік) і сир або сметану – збийте до кремового соусу», – радить Хіменес-Браво.

Після цього відваріть пасту до готовності, додайте соус на сковороду, перемішайте й прогрійте. Потріть сиром і подавайте одразу разом із листками зелені.

Зверху пасту варто посипати пармезаном – страва виглядатиме, як у ресторані.

  • Раніше ми писали, що Хіменес-Браво вирішив поностальгувати, і з цього приводу показав одне зі своїх архівних фото. Світлину зроблено 30 років тому, коли колумбієць тільки розпочинав свій шлях кулінара.