Овочевий тарт, який закрутить вам голову: Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом

Відомий кулінар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом овочевого тарта, який можна приготувати з сезонних продуктів. Страва проста у приготуванні, але виглядає ресторанно й смакує навіть тим, хто зазвичай обирає м’ясо.
Відомий шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф та кулінарний експерт Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом, який стане справжньою родзинкою вашого столу.
Цього разу він обрав сезонні овочі та перетворив їх на легкий і яскравий тарт.
«Овочевий тарт, який закрутить вам голову», - написав Ектор у своєму пості в Instagram, презентуючи нову страву.
Інгредієнти
Основа:
- Борошно, 280 г;
- Вершкове масло, 120 г;
- Сіль, 1 ч. л.;
- Цукор, 1 ч. л.;
- Яйце, 1 шт;
- Холодна вода, за потреби.
Начинка:
- Морква;
- Кабачок;
- Цукіні;
- Яйця, 2 шт;
- Вершки, 150 мл;
- Сир твердий, 150 г;
- Сіль, перець;
- Олія;
- Приправи за смаком.
Приготування
- Змішайте борошно, масло, цукор і сіль. Перетріть у крихту. Додайте яйце, замісіть тісто, за потреби – трохи холодної води.
- Загорніть у плівку й залиште в холодильнику на 20 хвилин.
- Форму застеліть пергаментом, викладіть розкачане тісто, проколіть виделкою.
- Випікайте основу 15 хвилин при 190 °C.
- Моркву, кабачок і цукіні наріжте тонкими слайсами. Замаринуйте з олією, сіллю та перцем.
- Для соусу змішайте вершки, яйця та тертий сир. Викладіть його на основу.
- Складіть овочі спіраллю, змастіть олією.
- Випікайте ще 50 хвилин при 190 °C.
Один порційний шматок овочевого тарта містить приблизно 250–280 ккал, білків 8–10 г, жирів 12–14 г, вуглеводів 28–30 г.
- Нагадаємо, нещодавно зірка МастерШефу Хіменес-Браво поділився рецептом десерту, який підкорить навіть найвибагливіших ласунів.
Читайте також: Цей овоч зіпсує будь-який бульйон: названо інгредієнт, якого господиням краще уникати – він є у кожній хаті