Кацурін приготував десерт, який є у кожній кав’ярні: ресторатор розповів про свій особливий рецепт

У власному Instagram-акаунті Михайло Кацурін влаштував для аудиторії корисну лекцію з приготування чізкейка за власним рецептом. Ресторатор обіцяє, що процес творіння на кухні триватиме близько 40 хвилин.
Як приготувати чізкейк з нутелою та бананом:
- Знадобиться:
- Крем сир – 900 гр
- Вершки 33% – 480 гр
- Цукор – 180 гр
- Ванільна паличка – 1 шт
- Борошно – 50 гр
- Яйця – 7 шт
- Нутела – банка
- Банан – 1-2 шт
- Сіль за смаком
Рецепт від Михайла Кацуріна:
«Перебиваємо до однорідної консистенції всі продукти блендером та викладаємо в форму (кільце 24 см) на пергамент. Випікаємо при температурі 240 градусів, приблизно 30 хвилин. Охолоджуємо ніч та смакуємо».
Переглянути цей допис в Instagram
Нагадаємо, що у суботу, 12 липня, дружина ресторатора Надя Дорофєєва показала залаштунки зйомок відеокліпу на пісню «Смак-печаль», яку вона виконала з ексучасником колективів «Время и стекло» та MOZGI Олексієм Завгороднім, він же Positiff.
- Раніше ми писали, що Михайло Кацурін пропонував підписникам спробувати приготувати особливий Джин тонік та форшмак.
Читайте також: «Цей борщ смачніший за мамин через два лайфхаки»: Міша Кацурін приголомшив мережу незвичним рецептом