Особлива канапка з форшмаком та джин тонік: Михайло Кацурін поділився новими рецептами

Аватар Сергій Маламура Сергій Маламура
65
1 голос
Особлива канапка з форшмаком та джин тонік: Михайло Кацурін поділився новими рецептами
Михайло Кацурін. Фото: instagram.com/misha_katsurin
Зірковий український ресторатор та чоловік співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін, поділився свої черговими рецептами. Він пропонує приготувати особливий Джин тонік та форшмак.

Відомий український ресторатор, чоловік співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін поділився із підписниками в Instagram новими рецептами. Він радить приготувати особливий Джин тонік «із правильних інгредієнтів» та канапку з форшмаком.

Приготування форшмака він вважає дуже простим, а смак – відмінним. На це піде лише 20 хвилин.

Як готувати канапку з форшмаком 

Знадобиться:

  • Оселедець або дунайка 2 філе
  • Цибуля ріпчаста 2 шт
  • Яйце 1
  • Оцет столовий 2 ст.л.
  • Буряк 1 шт
  • Цукор, сіль за смаком
  • Хліб або булочка білий 
  • Хліб темний 
  • Молоко 1 ст.
  • Зелене яблуко 1 шт 
  • Вершкове масло 1 ст.л.
  • Лимон за смаком
  • Гірчиця в зернах 1 ч.л.

Рецепт від Михайла Кацуріна:

«Маринуємо цибулю! Нарізаємо кільцями, заливаємо водою з оцтом, додаємо цукор, сіль та буряковий фреш. Відставляємо маринуватись. 

Мякіш білого хлібу заливаємо молоком. 

Оселедець подрібнюємо, дістаємо кістки. Додаємо терту цибулю, варене яйце, зелене яблуко, мякіш хлібу, ложку вершкового масла, фреш лимону, сіль за смаком, гірчицю в зернах і гарно перемішуємо до однорідної консистенції. 

Викладаємо готовий форшмак на шматок темного хліба. Доповнюємо маринованою цибулею. Смакуємо!»

Як приготувати джин тонік

Джин тонік за рецептом Кацуріна готувати ще простіше. Потрібно відділити кілька тонких слайсів огірка економкою, покласти їх у келих, закинути туди лід та додати джину для основи і якісний тонік. 

Читайте також: «Перетворюємось на тюленів»: Дорофєєва вийшла на публіку із заявою щодо спільного життя з Кацуріним