Лікарка з Німеччини назвала продукти, які руйнують нирки: більшість з них ми споживаємо щодня

Фрау Клеменс Коен ствердно заявила, що продукти, котрі містять сіль, фосфати та багато білка, здатні зруйнувати нирки.
«Вживання продуктів, що містять багато калорій, в поєднанні з відсутністю фізичних вправ особливо сильно шкодить ниркам. До того ж існують харчові інгредієнти, які можуть безпосередньо руйнувати наші нирки, особливо, коли функція органу вже ослаблена».
Спеціалістка чітко назвала продукти, здатні найбільше шкодити ниркам. Ворог номер один – звичайна кухонна сіль. Її занадто велика кількість викликає стрес для органу загалом і для нирок зокрема.
«Особливо багаті сіллю готові продукти, для них вона служить консервантом. Хлібні вироби містять багато прихованої солі. Наприклад, 250 грамів хліба дають приблизно чотири грами солі.
Під номерами E від 338 до 341, 343, 459 до 325 вони додаються як стабілізатори та загусники. Наприклад, їх містять кола, ковбаса, плавлений сир», – пояснила доктор Коен.
🔥 Читайте також: Чи варто панікувати, якщо у вас пришвидшене серцебиття: британський вчений дав чітку відповідь.