Смак зміниться кардинально: 3 несподівані добавки до зеленого чаю, щоб відчути улюблений напій по-новому
Східна екзотика та тропіки
Як повідомляє портал Seven Teas, однією з найкращих добавок є кардамон. Цю пряність з яскравим ароматом обожнюють у Шрі-Ланці та Індії. Достатньо додати кілька подрібнених стручків або дрібку меленої спеції – і чай одразу стане більш насиченим та екзотичним.
Важливо! Експерти радять не боятися сміливих експериментів. Наприклад, дрібка чорного перцю не лише додасть пікантності, а й посилить корисні властивості напою, а кокос забезпечить кремову текстуру завдяки корисним жирам.
Ще один цікавий варіант – кокос. Неважливо, що саме ви оберете: молоко, воду чи м'якоть. Цей інгредієнт надасть напою ніжної текстури та легкої солодкості. До того ж корисні жири у складі кокоса сприяють швидшому насиченню організму.
Зелений чай. Фото: freepik.com
Гострота замість цукру
Найбільш несподіваним компонентом може стати чорний перець. Хоча це звучить нетипово для чаювання, маленька дрібка цієї спеції додасть ледь помітного пікантного смаку.
Фахівці зазначають, що така проста дія здатна посилити загальні оздоровчі властивості зеленого чаю, перетворюючи його на справжній еліксир бадьорості.
Читайте по темі
- Молоко не врятує: як улюблений зимовий напій непомітно вбиває кістки.
- Що буде, якщо їсти лимон щодня: 7 змін в організмі та кому це робити неможна.
- Червоне чи біле: яке вино насправді корисніше для здоров'я.
