Розкриває та доповнює краще за цукор та вершки: що можна додати до кави аби вона смакувала по-новому

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
6
1 голос
Розкриває та доповнює краще за цукор та вершки: що можна додати до кави аби вона смакувала по-новому
Кава і кавові зерна. Фото: Facebook
У Сполучених Штатах Америки набуває популярності тренд з додаванням до кави не цукру чи інших підсолоджувачів, а солі. Однак подібний експеримент не є корисним для здоров'я.

Кавомани з-за океану знайшли новий спосіб прокачати смак цього надпопулярного напою. Нині у Сполучених Штатах Америки побутує справжній тренд на каву з сіллю!

Дрібка солі сприяє тому, що традиційна гіркота кави зникає. Любителі додавати сіль замість цукру стверджують, що це навіть краще за вершки, мовляв, саме так проявляється максимально чистий смак і при цьому до організму не потрапляє жодних калорій.

Однак лікарі попереджають – подібний лайфхак не варто перетворювати на звичку. Серце та нирки не оцінять такі експерименти. Про це з поміж іншого йдеться у матеріалі видання New-York Post.