Розкриває та доповнює краще за цукор та вершки: що можна додати до кави аби вона смакувала по-новому

У Сполучених Штатах Америки набуває популярності тренд з додаванням до кави не цукру чи інших підсолоджувачів, а солі. Однак подібний експеримент не є корисним для здоров'я.
Кавомани з-за океану знайшли новий спосіб прокачати смак цього надпопулярного напою. Нині у Сполучених Штатах Америки побутує справжній тренд на каву з сіллю!
Дрібка солі сприяє тому, що традиційна гіркота кави зникає. Любителі додавати сіль замість цукру стверджують, що це навіть краще за вершки, мовляв, саме так проявляється максимально чистий смак і при цьому до організму не потрапляє жодних калорій.
Однак лікарі попереджають – подібний лайфхак не варто перетворювати на звичку. Серце та нирки не оцінять такі експерименти. Про це з поміж іншого йдеться у матеріалі видання New-York Post.
- Журналісти сайту BLIK.ua промоніторили низку спеціалізованих медичних порталів та форумів й на основі думок фахівців у галузі спортивної медицини з'ясували, чи варто пити каву перед фізичними навантаженнями.
- Український професор і доктор медичних наук Вадим Білошицький пояснив, чи можна лікувати напади головного болю (мігрені) замість пігулок п'ючи каву.
- В найбільшому місті Об'єднаних Арабських Еміратів Дубаї у одному з тамтешніх кафе було продано чашку кави, яка в кілька разів перевищує мінімальну зарплату в Україні.