Відомий шеф-кухар Гордон Рамзі розкрив один зі своїх секретів: ось як потрібно готувати яєчню-бовтанку

Знаменитий шеф Гордон Рамзі переконаний, що правильна техніка здатна перетворити яєчню-бовтанку на справжній делікатес.
Попри славу як творця вишуканих страв, англійський кухар приділяє увагу й базовим рецептам. У TikTok його методика набула популярності. Секрет приготування у простоті та дотриманні кількох правил.
За словами кухаря, помилка більшості – у попередньому збиванні яєць.
«Якщо збити яйця заздалегідь, маса стане зернистою», – каже кухар.
Замість цього їх треба розбивати безпосередньо в холодну сковорідку. Одразу додається масло, і при поступовому нагріванні суміш постійно помішують лопаткою. Рамзі радить не давати яйцям злипатися, а безперервно «розбивати» їх. Для контролю температури сковорідку час від часу знімають з плити.
Фінальний штрих – ложка сметани, яка охолоджує масу та робить її повітряною. Потім додають сіль, перець і трохи зеленої цибулі. У ролику Рамзі радить подавати страву з тостом і печеними помідорами.
- Раніше ми писали, що відомий кулінар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом овочевого тарта.