Кулінарія

Слоєні палички з ковбасою і сиром: Ектор Хіменес-Браво показав рецепт свого улюбленого перекусу

Анастасія Станіславська
100
Слоєні палички з ковбасою і сиром. Ілюстративна світлина. Фото: shuba.life
Відомий кулінар і зірковий суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився простим і смачним рецептом хрумкого перекусу, який не потребує багато часу та зусиль у приготуванні.

Зірка кулінарного шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом, який стане справжньою знахідкою для зайнятих господарів – слоєними паличками з ковбасою і сиром.

«Коли немає часу – але хочеться чогось хрумкого, ароматного і справжнього, я готую ці палички», - написав Ектор на своїй сторінці в Instagram.

 Інгредієнти

  • Листкове дріжджове тісто – 1 упаковка;
  • Ковбаса «Перша Столиця» – 100–150 г;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Томатний соус – 2–3 ст. л;
  • Жовток + молоко – для змащування;
  • Кунжут – для посипання.

Приготування

  1. Розкатати тісто і розділити його на два однакові прямокутники.
  2. Один пласт змастити томатним соусом, викласти зверху скибки ковбаси та натертий сир.
  3. Накрити другим пластом тіста, трохи розкачати.
  4. Нарізати на смужки, скрутити кожну джгутиком.
  5. Змастити жовтком, змішаним з молоком, посипати кунжутом.
  6. Випікати при 180°C близько 25 хвилин до рум’яності.

Читайте також: Від яблука з мівіною до вина з таранькою: шанувальники Хіменеса-Браво розкрили найдивніші вподобання у їжі