Слоєні палички з ковбасою і сиром: Ектор Хіменес-Браво показав рецепт свого улюбленого перекусу
Відомий кулінар і зірковий суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився простим і смачним рецептом хрумкого перекусу, який не потребує багато часу та зусиль у приготуванні.
Зірка кулінарного шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом, який стане справжньою знахідкою для зайнятих господарів – слоєними паличками з ковбасою і сиром.
«Коли немає часу – але хочеться чогось хрумкого, ароматного і справжнього, я готую ці палички», - написав Ектор на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти
- Листкове дріжджове тісто – 1 упаковка;
- Ковбаса «Перша Столиця» – 100–150 г;
- Твердий сир – 100 г;
- Томатний соус – 2–3 ст. л;
- Жовток + молоко – для змащування;
- Кунжут – для посипання.
Приготування
- Розкатати тісто і розділити його на два однакові прямокутники.
- Один пласт змастити томатним соусом, викласти зверху скибки ковбаси та натертий сир.
- Накрити другим пластом тіста, трохи розкачати.
- Нарізати на смужки, скрутити кожну джгутиком.
- Змастити жовтком, змішаним з молоком, посипати кунжутом.
- Випікати при 180°C близько 25 хвилин до рум’яності.
- Нагадаємо, нещодавно Ектор об’єднав зусилля з переможницею 15-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Ненсі Топко, щоб приготувати традиційний японський перекус – гункан.
Читайте також: Від яблука з мівіною до вина з таранькою: шанувальники Хіменеса-Браво розкрили найдивніші вподобання у їжі