Від яблука з мівіною до вина з таранькою: шанувальники Хіменеса-Браво розкрили найдивніші вподобання у їжі

Відомий шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво звернувся до підписників в Instagram із запитом поділитися найдивнішими гастрономічними вподобаннями.
«Але не «кавун з хлібом». Я хочу почути реальну жесть», - додав кулінар.
Результати виявилися неочікуваними, адже шанувальники написали вражаючі та подекуди шокуючі смаки.
Серед найбільш незвичних поєднань, які згадували фанати, були:
«Біле сухе вино та сушена таранька»
«Тост з полуничним варенням і смаженим шматочком бекону зверху»
«Зефір рожевий із салом та часником»
«Козячий сир з варенням з гарбуза)»
«Хліб + паштет з курячої печінки + абрикосовий джем»
«Яблуко з приправою мівіна»
«Квашені огірки з медом 🔥»
«Сирокопчена ковбаса з малиновим варенням»
Переглянути цей допис в Instagram
Досьє на Ектора
Повне ім’я: Ектор Ісмаель Хіменес-Браво
Дата народження: 14 січня 1972 р.
Місце народження: Букараманга, Колумбія
Професії: шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, викладач
Громадянство: Канада, Україна, Колумбія
Компанія: засновник Bravo Restaurant Group
Телебачення: суддя проєкту «МастерШеф Україна»
Цікаві факти:
- Свою кар’єру почав із миття посуду в ресторані при готелі.
- Готував для Єлизавети II, Джорджа Буша, Тоні Блера, Мадонни та Дженніфер Лопес.
- Подорожує з власним набором із 58 ножів і кулінарним термометром.
- Працює з 16 років і жодного разу не брав відпустку довше двох тижнів.
Читайте також: Як приготувати трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт дитинства від Ектора Хіменеса-Браво