Від яблука з мівіною до вина з таранькою: шанувальники Хіменеса-Браво розкрили найдивніші вподобання у їжі

Аватар Анастасія Станіславська Анастасія Станіславська
1142
1
2 голоси
Від яблука з мівіною до вина з таранькою: шанувальники Хіменеса-Браво розкрили найдивніші вподобання у їжі
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво закликав підписників поділитися найнесподіванішими харчовими поєднаннями, і ті не розчарували – серед варіантів були яблуко з мівіною, вино з таранькою і зефір із салом.

Відомий шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво звернувся до підписників в Instagram із запитом поділитися найдивнішими гастрономічними вподобаннями.

«Але не «кавун з хлібом». Я хочу почути реальну жесть», - додав кулінар.

Результати виявилися неочікуваними, адже шанувальники написали вражаючі та подекуди шокуючі смаки.

Серед найбільш незвичних поєднань, які згадували фанати, були:

«Біле сухе вино та сушена таранька»

«Тост з полуничним варенням і смаженим шматочком бекону зверху»

«Зефір рожевий із салом та часником»

«Козячий сир з варенням з гарбуза)»

«Хліб + паштет з курячої печінки + абрикосовий джем»

«Яблуко з приправою мівіна»

«Квашені огірки з медом 🔥»

«Сирокопчена ковбаса з малиновим варенням»

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Досьє на Ектора 

Повне ім’я: Ектор Ісмаель Хіменес-Браво

Дата народження: 14 січня 1972 р.

Місце народження: Букараманга, Колумбія

Професії: шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, викладач

Громадянство: Канада, Україна, Колумбія

Компанія: засновник Bravo Restaurant Group

Телебачення: суддя проєкту «МастерШеф Україна»

Цікаві факти: 

  • Свою кар’єру почав із миття посуду в ресторані при готелі.
  • Готував для Єлизавети II, Джорджа Буша, Тоні Блера, Мадонни та Дженніфер Лопес.
  • Подорожує з власним набором із 58 ножів і кулінарним термометром.
  • Працює з 16 років і жодного разу не брав відпустку довше двох тижнів.

Читайте також: Як приготувати трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт дитинства від Ектора Хіменеса-Браво