Як приготувати трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт дитинства від Ектора Хіменеса-Браво

Цей простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво – справжній смак ностальгії. Хрусткі трубочки зі згущеним молоком готуються без вафельниці, а смакують як у дитинстві, лише краще.
Українці обожнюють рецепти, які повертають у найсолодші спогади дитинства. Саме таким теплим, смачним і до болю знайомим є оновлений варіант домашніх трубочок без вафельниці від зіркового шефа Ектора Хіменеса-Браво.
«Цей рецепт – як флешбек у дитинство. Простий, ароматний, ідеально хрусткий», - написав кулінар в своєму Instagram.
Інгредієнти
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 100 г
- Борошно – 150 г
- Вершкове масло – 100 г
- Згущене молоко «Іриска» (ПМКК) – 1 банка
Приготування
- Збити яйця з цукром до однорідності.
- Додати просіяне борошно, перемішати.
- Влити розтоплене вершкове масло й ще раз ретельно вимішати.
- Смажити на сухій сковорідці – як млинці.
- Гарячі заготовки згорнути в трубочки, поки не охололи.
- Начинити згущеним молоком і, за бажанням, – прикрасити.
Переглянути цей допис в Instagram
- До речі, улюблені з дитинства пиріжки з вишнею тепер можна приготувати вдома легко і швидко – завдяки рецепту, яким поділився відомий кулінар Володимир Ярославський.
Читайте також: Вишневий штрудель із листкового тіста: ідеальний літній десерт, який легко приготувати вдома