«Для закатованих у полоні»: у ресторанах Клопотенка і Поперешнюк третій рік поспіль діє особлива традиція

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
183
1 голос
«Для закатованих у полоні»: у ресторанах Клопотенка і Поперешнюк третій рік поспіль діє особлива традиція
Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Відомий український кухар Євген Клопотенко розповів своїм підписникам про традицію, яка діє у його закладах вже третій рік поспіль 28 липня.

Євген Клопотенко, який вигравав п’ятий сезон популярного шоу «‎МастерШеф», у соціальній мережі Instagram опублікував пост. 

Ресторатор повідомив, що сьогодні, 28 липня, у всіх його закладає діє особлива традиція – у цих ресторанах накривають стіл зі стравами для захисників України, які загинули в полоні у російських окупантів.

«Сьогодні цей стіл – для героїв, яких вже немає з нами. Для полеглих. Для закатованих у полоні. Для тих, хто віддав життя, щоб ми жили. В День пам’яті загиблих у російському полоні українців хочу сказати тільки одне: Героям України – слава, слава, слава‎», – написав кухар.

Клопотенко додав, що разом зі співзасновницею «‎Нової пошти» і власницею ресторану «‎100 років тому вперед» Інною Поперешнюк у всіх своїх закладах вони вже третій рік поспіль оформлюють «Стіл памʼяті». 

Також кухар закликав українців активніше донатити на ЗСУ.