«Не віриться, що така краса зовсім поруч»: Ярославський показав, де відпочити і зайнятися незвичним спортом

Аватар Владислав Власенко Владислав Власенко
57
1 голос
«Не віриться, що така краса зовсім поруч»: Ярославський показав, де відпочити і зайнятися незвичним спортом
Володимир Ярославський. Фото: Instagram
Суддя відомого кулінарного проєкту «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився фотографіями свого відпочинку у Бакоті – затопленому селі в Хмельницькій області.

Знаменитий шеф-кухар Володимир Ярославський показав одне з мальовничих місць України для відпочинку – Бакоту. Ця поїздка запам'яталася йому надовго.

«Гортав фотки в телефоні й натрапив на Бакоту. Це була одна з тих поїздок, які надовго лишаються в пам’яті. Дуже спокійне та красиве місце. Іноді навіть не віриться, що така краса зовсім поруч», – розповів Ярославський.

Читайте також: «Ольга Мартиновська мріє відрізати»: Ярославський з «МастерШеф» розкрив секрет підготовки до зйомок

Там зірка телебачення сперше спробував сапсерфінг – водний вид спорту, який полягає у вмінні стояти та пересуватися на дошці за допомогою весла. Кулінару цей досвід сподобався, адже він любить завжди пробувати щось нове.

«Тоді мені вперше запропонували спробувати сап. Я ніколи раніше не стояв на ньому, але люблю нове, тому відразу погодився. І це був дуже крутий досвід».

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi Lucky (@yaroslavskyi_vova)

Хто такий Володимир Ярославський

  • Володимир Юрійович Ярославський – відомий український шеф-кухар і ресторатор, який стоїть за успіхом таких закладів, як «Lucky» та «Shef's table».
  • Також він – співавтор популярної кулінарної книги «100 рецептів на кожен день» і один із суддів шоу «МастерШеф Україна». Його вважають одним із топ-25 шеф-кухарів країни.
  • Йому неодноразово приписували романтичні стосунки з колегою Ольгою Мартиновською. Щоправда, кулінари наголошують, що між ними лише дружні стосунки.

Читайте також: Ярославський поділився маминим рецептом маринованих грибочків: як приготувати смачну консервацію