«Я мріяв про цей момент 2,5 роки»: Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною про довгоочікувану зустріч

Аватар Анастасія Станіславська Анастасія Станіславська
21
2 голоси
«Я мріяв про цей момент 2,5 роки»: Ектор Хіменес-Браво поділився радісною новиною про довгоочікувану зустріч
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Відомий шеф-кухар та телеведучий Ектор Хіменес-Браво нарешті здійснив свою мрію, яка жила в його серці понад два з половиною роки. Він повернувся до рідної Колумбії, щоб обійняти своїх рідних.

Ектор Хіменес-Браво поділився емоціями від свого від’їзду в Instagram, розповідаючи, як після майже двох з половиною років очікування він нарешті здійснив свою мрію. Кулінар приїхав до рідної Колумбії, де зустрівся з близькими. 

«Вдома…Я мріяв про цей момент 2,5 роки. Я мріяв ще раз побачити рідних, мріяв обійняти маму… Досі не вірю, що я подолав таку відстань. Досі не вірю що я вдома, в Колумбії», - зізнався він.

Шанувальники активно виражали свою підтримку шеф-кухарю, залишаючи теплі коментарі. Багато з них звернули увагу на маму телеведучого, похваливши її за моложавий вигляд і красу.

«Мама-красуня та виглядає дуже молодо, враховуючи таких дорослих дітей)) Гарного відпочинку в колі рідних!»

«Така гарна мама»

У коментарях також колеги Ектора привітали його з довгоочікуваною зустріччю, висловивши радість за його щастя.

«Я плачу від радості за вас! Як це сильно потрібно було тобі! Нарешті» (Ольга Мартиновська)

«Радий за тебе, друже» (Володимир Ярославський)

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

  • Ектор Ісмаель Хіменес-Браво (нар. 14 січня 1972 року, Букараманга, Колумбія) — відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий. Він є суддею популярного кулінарного шоу «МастерШеф Україна», викладачем кулінарії та засновником консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Ектор також володіє престижною кулінарною премією «The World Master Chef», що є підтвердженням його високого рівня майстерності та професіоналізму у кулінарії.