Солодощі – не кращі за цигарки: французька кухарка розповіла, що варто їсти та пити зранку, щоб бути бадьорим

Мадам Ізабелла Кейпче розповіла, що для корисного сніданку можна використовувати звичайні мюслі, а не розрекламовані суперфуди.
Ба більше, вона радить готувати їх самостійно. Цей процес досить простий: потрібно поставити вівсяну крупу в мікрохвильовку, потім можна додати сухофрукти та горіхи. Також за словами кухарки дуже корисно споживати зранку насіння чіа, яке можна замочувати на ніч у молоці, а вранці їсти на сніданок.
Щодо ідеальних суперфудів, то експертка повідала, що любить додавати в соки або йогурти спіруліну. Це такий порошок з водоростей, багатий протеїном, який підходить навіть веганам.
На рахунок солодощів, француженка сказала, що смаколики не варто демонізувати, бо цукор діє на ті ж нервові рецептори, що і сигарети.
Взагалі ж, запевняє Кейпче, найкращий початок ранку – це склянка гарячої або теплої води, з лимоном або й без нього. Цей максимально простий напій дуже бадьорить.
🔥 Читайте також: Забудьте про каву натщесерце і скролінг у мережі: американський психолог розповів, як правильно почати ранок.