Американська дієтологиня назвала два напої, що відмінно покращують пам'ять: мова не про пиво та горілку
Дієтологиня Емі Гудсон назвала два напої, що підходять для боротьби з віковим погіршенням пам'яті й скорочують ризик хвороб Альцгеймера та Паркінсона.
Американська дієтологиня Емі Гудсон назвала два напої, що відмінно підходять для боротьби з віковим погіршенням пам'яті й значно скорочують ризик розвитку невиліковних хвороб – Альцгеймера та Паркінсона.
Мова про зелений чай та гранатовий сік.
«Зелений чай багатий поліфенолами та антиоксидантами, які можуть захищати від зниження розумових здібностей та скорочують ризик хвороб Альцгеймера та Паркінсона. Гранати також мають сильні протизапальні властивості і за рахунок цього допомагають послабити хронічні запальні процеси в організмі», – розповіла дієтологиня у своїх соціальних мережах.
Читайте по темі
- Австралійські вчені дійшли висновку, що систематичне длубання в носі може суттєво підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та старечого недоумства.
- Науковці зі Сполучених Штатів Америки провели дослідження та довели, що регулярне прослуховування музики може суттєво зменшити ризик розвитку деменції.
- Британська лікарка Френ Ванделлі, яка присвятила не одне десятиліття вивченню проблеми боротьби з деменцією, розповіла, як можна знизити ризик захворювання ним.
- Фахівці провідної благодійної організації, яка працює над боротьбою з хворобою Альцгеймера та іншими формами деменції, вказала на ознаки ранньої стадії розвитку старечого недоумства.