Ярославський із «МастерШеф» поділився рецептом улюблених курячих крилець: готуються лише 12 хвилин

Суддя «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився улюбленим рецептом – соковиті курячі крильця та овочі на грилі, які готуються всього за 12 хвилин.
Які інгредієнти використати
- 1 кг курячих крилець
- 10 г солі
- Карі, паприка, сухий часник, чилі (за бажанням)
- Ворчестер або 1 ч. л. соєвого соусу
- Трохи яблучного оцту
- Олія для рум’яної скоринки
Читайте також: «Разом уже 13 сезонів на «МастерШеф»: Ярославський сказав все, що думає про Ектора Хіменеса-Браво
Перед приготуванням Ярославський радить дати крильцям замаринуватися хоча б годину, а краще залишити їх на ніч у холодильнику. Після цього – 12 хвилин в аерогрилі на режимі «Аерогриль», і страва готова.
Поки м’ясо готувалося, шеф встиг підсмажити овочі: томати, кабачки, баклажани й цибулю, теж у грилі і також за 12 хвилин. За словами Ярославського, невелика кількість соєвого соусу додає овочам особливий смак умамі.
Переглянути цей допис в Instagram
- Раніше Володимир Ярославський зізнався, за яким рецептом він готує шашлик. Кулінар два роки не наважувався розповісти свій секрет.
Читайте також: Чистити капелюшки печериць чи ні: дієві поради, як зробити гриби справді смачними