Positiff поділився рецептом піци пепероні: «Це вже мій вечірній ритуал‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
224
1
1 голос
Positiff поділився рецептом піци пепероні: «Це вже мій вечірній ритуал‎»
POSITIFF. Фото: Instagram
Український артист POSITIFF (Олексій Завгородній) показав, як готує свою улюблену піцу пепероні. Виконавець назвав цей процес справжнім ритуалом і поділився простим, але смачним рецептом.

Популярний вітчизняний співак POSITIFF (Олексій Завгородній) поділився улюбленим рецептом піци пепероні, яку готує для себе та близьких. За його словами, приготування страви приносить йому справжнє задоволення і допомагає розслабитися після роботи.

«‎Готую її доволі часто – настільки, що це вже мій вечірній ритуал. Люблю пробувати різні варіанти тіста, стилі приготування, міксувати інгредієнти, щоб кожного разу виходило по-новому. Взагалі, кухня для мене як студія – простір, де можна вимкнути голову, зануритися в процес і просто творити», – зазначив POSITIFF для marieclaire.

POSITIFF. Фото: Instagram

Піца пепероні – рецепт від Позитива

Інгредієнти:

  • 300 г борошна,
  • 200 мл води,
  • 1 ч. л. сухих дріжджів,
  • сіль,
  • трохи цукру,
  • оливкова олія;
  • томатний соус (подрібнені томати, орегано, часник, сіль, перець, крапля олії);
  • пепероні,
  • анчоуси,
  • свіжа моцарела або бурата,
  • рукола.

Приготування:

Розкачай тісто, змасти олією, додай соус і спеції. Виклади моцарелу, пепероні та анчоуси. Запікай у духовці при 250°C 6–8 хвилин, поки скоринка не стане золотистою. Потім прикрась руколою й додай трохи сирної ніжності зверху.

  • Раніше ми писали, що Positiff поділився осіннім рецептом. Йдеться про запечений гарбуз з птітімом у вершковому соусі, хрустким беконом і козячим сиром. Він показав процес приготування на відео.