Грибний суп від Аніти Луценко: ведуча шоу «Зважені та щасливі» поділилася рецептом
Ведуча шоу «Зважені та щасливі» та фітнес-коуч Аніта Луценко поділилася з підписниками у Instagram рецептом улюбленого грибного супу. Зірка зізналася, що іноді готує пізно вночі – це її спосіб розслабитися після насиченого дня.
«22:30 – саме час приготувати грибний суп. У кожного свої способи розслаблятися. Я іноді готую вночі. Іноді солодке. Чи їм потім? Відповідь у відео», – написала Аніта.
Рецепт простий і займає лише 20–30 хвилин:
- 300 г шампіньйонів
- 1 велику картоплю
- 1 цибулину
- 3 зубчики часнику
- 50 г вершків 20%
- 20 г вершкового масла
- 1 л м’ясного або овочевого бульйону
Як готувати:
- Нарізати картоплю кубиками й відварити до напівготовності.
- На вершковому маслі обсмажити цибулю з часником, додати трохи цукру, потім гриби, нарізані великими шматками.
- Перекласти все до каструлі з картоплею, довести до готовності.
- Зняти з вогню, додати вершки, посолити й збити погружним блендером до стану пюре.
Аніта зазначила, що цей рецепт входить до її кулінарної книги «Зробимо це швидко», у якій зібрано поради з організації кухні, заморозки продуктів, рецепти соусів, супів, десертів та навіть знаменитого морквяного торта й брауні.
Читайте також: Домашні ватрушки від Ектора Хіменеса-Браво: зірка «МастерШефу» показав легкий рецепт десерту