Три шеф-кухарі дійшли згоди: названо оптимальний інгредієнт для приготування яєшні

Аватар Владислав Власенко Владислав Власенко
488
1 голос
Три шеф-кухарі дійшли згоди: названо оптимальний інгредієнт для приготування яєшні
Яєшня на пательні. Фото ілюстративне: shuba.life
Британське видання опитало трьох відомих кулінарних експертів, які обрали найідеальніше доповнення при приготуванні яєшні, аби надати їй особливого смаку.

Ідеальна яєчня починається не з яєць, а з правильно підібраного жиру. Саме цей інгредієнт визначає не лише смак, а й текстуру та вигляд страви, пише видання Express.

Троє відомих кулінарів, Джессіка Рандхава, власниця ресторану The Forked Spoon, Джоан Галлахер з Inspired Taste та блогерка Кеті Берджет одностайні: найкращим вибором для яєшні є солоне вершкове масло.

За їхніми словами, воно надає страві ніжного горіхового відтінку й забезпечує апетитну золотисту скоринку.

Легка солоність підсилює природний смак яєць, не заглушаючи його. У порівнянні з рослинною олією, вершкове масло робить яєшню м’якшою, ароматнішою та значно яскравішою на смак.