Три шеф-кухарі дійшли згоди: названо оптимальний інгредієнт для приготування яєшні

Британське видання опитало трьох відомих кулінарних експертів, які обрали найідеальніше доповнення при приготуванні яєшні, аби надати їй особливого смаку.
Ідеальна яєчня починається не з яєць, а з правильно підібраного жиру. Саме цей інгредієнт визначає не лише смак, а й текстуру та вигляд страви, пише видання Express.
Троє відомих кулінарів, Джессіка Рандхава, власниця ресторану The Forked Spoon, Джоан Галлахер з Inspired Taste та блогерка Кеті Берджет одностайні: найкращим вибором для яєшні є солоне вершкове масло.
За їхніми словами, воно надає страві ніжного горіхового відтінку й забезпечує апетитну золотисту скоринку.
Легка солоність підсилює природний смак яєць, не заглушаючи його. У порівнянні з рослинною олією, вершкове масло робить яєшню м’якшою, ароматнішою та значно яскравішою на смак.
- Раніше науковці з Університету Південної Австралії провели експеримент та з'ясували, чи справді щоденне вживання яєць підвищує рівень холестерину, а отже не є корисним.
- Також ми повідомляли, що медики з національної служби охорони Здоров’я Великої Британії назвали найкорисніші та найшкідливіші способи приготування курячих яєць, якими снідають мільйони людей по всьому світу.