Як приготувати сирники з персиками: простий рецепт смачного літнього сніданку

Сирники влітку можна приготувати із фруктовим смаком та ароматом. Для цього рекомендують використовувати свіжі фрукти. Новим рецептом приготування смачного літнього сніданку – сирників із персиками ділиться ТСН.ua.
Інгредієнти для сирників з персиками:
- Персики - 2 шт;
- Сир - 300 г;
- яйце куряче - 1 шт;
- цукор - 3 ст. л;
- крупа манна - 3 ст. л;
- борошно пшеничне - 1 ст. л. (для тіста) та 3 ст. л. (для обсипання);
- олія.
Читайте також: Шарлотка від Ектора Хіменеса-Браво: простий пиріг, який підкорив суддю «МастерШефа»
Як готувати сирники з персиками
Сир потрібно викласти в миску, додати до нього яйце та цукор і розімняти виделкою. Потім – всипати борошно й манну крупу, перемішати та залиште на 10-15 хвилин.
Персики слід помити, витерти паперовим рушником, очистити від шкірки та видалити кісточку. М'якоть фруктів потрібно нарізати невеликими кубиками, викласти в сирне тісто та акуратно перемішати.
Сирники формують вологими руками та злегка обвалюють їх у борошні. Далі слід у сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти сирники й обсмажити їх з обох боків до золотистої скоринки.
Порція сирників із такими інгредієнтами міститиме 1 281,2 ккал.
- Раніше BLIK.ua писав, що піцу, яку полюбляють студенти, тепер легко приготувати вдома. Рецепт відомого шефа Ектора Хіменеса-Браво у виконанні харківського суперфіналіста «МастерШеф» Дениса Савенка допоможе відтворити смак буфету.