Бюджетна уха з червоної риби, яку зможе приготувати кожен: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом легкої та бюджетної ухи з червоної риби. Така страва підійде навіть новачкам на кухні – все просто, смачно і з мінімумом інгредієнтів.
Червона риба зазвичай асоціюється з делікатесами, святковим столом і чималими витратами. Але зірковий шеф-кухар та суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво показав, що навіть з цього продукту можна створити просту, доступну і дуже смачну страву – уху, яку з легкістю приготує кожен.
На своїй сторінці в Instagram кулінар поділився рецептом ухи з червоної риби, яка підійде кожному: не потребує багато часу, складних продуктів чи кулінарного досвіду.
Інгредієнти:
- Червона риба
- Морква молода
- Цибуля
- Картопля
- Петрушка
- Перець горошком
- Лавровий лист – за бажанням
Спосіб приготування:
- На пательні обсмажити до ледь горілого кольорову моркву та цибулю.
- В каструлю налити холодну воду, покласти червону рибу. Додати перець горошком, лавровий лист за бажанням.
- Додати петрушку, обсмажену цибулю та моркву.
- Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 10–15 хвилин на повільному вогні без активного кипіння.
- З бульйону дістати рибу, процідити від залишків спецій та листя.
- В чистий бульйон додати картоплю та моркву. Варити до готовності картоплі. Приправити за смаком.
ДИВИТИСЯ ВІДЕО ПРИГОТУВАННЯ
- Така уха стане чудовою ідеєю для обіду або вечері: легка, поживна, збагачена корисними речовинами і при цьому зовсім не витратна.
- Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом пирога з шинкою, який, за його словами, стане ідеальним варіантом як для обіду, так і для смачного перекусу вдома або на роботі.
Читайте також: Ектор Хіменес-Браво розвіяв гучні чутки про себе: що насправді стоїть за «мобілізацією» зірки «МастерШеф»