Паска-крафін від Ектора Хіменеса-Браво: рецепт простої випічки, яка вдастся кожному
Паска-крафін — це ідеальний варіант для тих, хто хоче приготувати традиційну випічку з цікавим сучасним акцентом. Рецепт від знаменитого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво зробить процес приготування простим і смачним!
Інгредієнти:
Для опари:
- Молоко — 200 мл
- Цукор — 1 ст.л.
- Дріжджі — 7 г сухих або 21 г свіжих
- Борошно — 1 ст.л.
Для тіста:
- Яйце — 1 шт.
- Жовтки — 2 шт.
- Цукор — 100 г
- Дрібка солі
- Вершкове масло — 80 г
- Ванільний ароматизатор
- Борошно — 450–500 г
Для начинки:
- Родзинки — 100 г
- Вершкове масло — 60 г
Приготування:
- Готуємо опару. Змішайте тепле молоко, цукор, дріжджі та борошно. Накрийте плівкою та залиште на 15–20 хвилин у теплому місці.
- Замішуємо тісто. У великій мисці з’єднайте яйце, жовтки, цукор, сіль, опару, розтоплене вершкове масло, ваніль та борошно. Замісіть м’яке еластичне тісто.
- Дайте тісту підійти. Накрийте плівкою та залиште в теплому місці на 1–1,5 години.
- Формуємо крафіни. Розділіть тісто на частини (2–3), кожну розкачайте в тонкий пласт, змастіть маслом, посипте родзинками та сформуйте, як у відео (скрутіть у рулет і закрутіть спіраллю).
- Випікання. Викладіть крафіни у форми, залиште ще на 30 хвилин у теплому місці. Випікайте при температурі 180°C приблизно 35 хвилин.
ДИВИТИСЯ ВІДЕО
- Ця паска-крафін — це не лише смачний, а й красивий десерт, який стане окрасою вашого святкового столу. Простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво з легкістю підкорить серця ваших близьких і подарує неймовірні моменти насолоди.
Читайте також: Ектор Хіменес-Браво показав рецепт ідеального десерту для підняття настрою: як приготувати