Кулінарія

Паска-крафін від Ектора Хіменеса-Браво: рецепт простої випічки, яка вдастся кожному

Анастасія Станіславська
437
4
Паска-крафін. Фото: з відкритих джерел
Паска-крафін — це ідеальний варіант для тих, хто хоче приготувати традиційну випічку з цікавим сучасним акцентом. Рецепт від знаменитого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво зробить процес приготування простим і смачним!

Інгредієнти:

Для опари:

  • Молоко — 200 мл
  • Цукор — 1 ст.л.
  • Дріжджі — 7 г сухих або 21 г свіжих
  • Борошно — 1 ст.л.

Для тіста:

  • Яйце — 1 шт.
  • Жовтки — 2 шт.
  • Цукор — 100 г
  • Дрібка солі
  • Вершкове масло — 80 г
  • Ванільний ароматизатор
  • Борошно — 450–500 г

Для начинки:

  • Родзинки — 100 г
  • Вершкове масло — 60 г

Приготування:

  1. Готуємо опару. Змішайте тепле молоко, цукор, дріжджі та борошно. Накрийте плівкою та залиште на 15–20 хвилин у теплому місці.
  2. Замішуємо тісто. У великій мисці з’єднайте яйце, жовтки, цукор, сіль, опару, розтоплене вершкове масло, ваніль та борошно. Замісіть м’яке еластичне тісто.
  3. Дайте тісту підійти. Накрийте плівкою та залиште в теплому місці на 1–1,5 години.
  4. Формуємо крафіни. Розділіть тісто на частини (2–3), кожну розкачайте в тонкий пласт, змастіть маслом, посипте родзинками та сформуйте, як у відео (скрутіть у рулет і закрутіть спіраллю).
  5. Випікання. Викладіть крафіни у форми, залиште ще на 30 хвилин у теплому місці. Випікайте при температурі 180°C приблизно 35 хвилин.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО

  • Ця паска-крафін — це не лише смачний, а й красивий десерт, який стане окрасою вашого святкового столу. Простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво з легкістю підкорить серця ваших близьких і подарує неймовірні моменти насолоди. 

Читайте також: Ектор Хіменес-Браво показав рецепт ідеального десерту для підняття настрою: як приготувати