Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок: це не яєчня і не вівсянка – що їсть зранку зірка «МастерШефу»
Кулінар Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок. Замість звичної яєчні чи вівсянки він обрав млинці з м’ясною начинкою. Простий рецепт можна повторити вдома.
Зірка «МастерШефу» Ектор Хіменес-Браво поділився, що на сніданок обрав млинці з м’ясом.
Такі млинці універсальні, адже їх можна наповнювати як солодкими, так і солоними начинками, та Ектор зупинився на ситній м’ясній.
Ектор Хіменес-Браво показав свій сніданок. Скрин: Instagram
Інгредієнти (на 4–5 млинців)
Для млинців:
- Борошно – 100 г
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – щіпка
- Цукор – 1 ч. л. (за бажанням)
- Рослинна олія – 1 ст. л. + для сковороди
Для м’ясної начинки:
- Філе курки або яловичини – 200 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Рослинна олія – 1–2 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Сметана або соус за бажанням
Приготування
Млинці:
- Збийте яйце з молоком, сіллю і цукром.
- Додайте борошно, збиваючи до однорідної консистенції.
- Додайте 1 ст. л. олії.
- Розігрійте сковороду, трохи змастіть олією.
- Вилийте порцію тіста, розподіліть по всій поверхні тонким шаром.
- Смажте 1–2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Начинка:
- Наріжте м’ясо невеликими шматочками.
- На сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю та моркву до м’якості.
- Додайте м’ясо, смажте до готовності, приправте сіллю та перцем.
- За бажанням додайте трохи сметани або соусу для соковитості.
Загортання:
- На готовий млинець викладіть частину м’ясної начинки.
- Загорніть у рулет або конвертом.
- Можна злегка обсмажити на сковороді, щоб млинець став хрустким.
- Нагадаємо, днями Хіменес-Браво у сторіс показав, що сьогодні їстиме борщ. Проте кулінар також нагадав українцям про традиційний колумбійський суп Ахіако, яким поділився за власним рецептом.