Тарас Цимбалюк у Рівному постійно їсть одну страву: чим ласує «Холостяк» – ось рецепт
Відомий український актор та зірковий «Холостяк» побував у Рівному та знову здивував мережу своїми уподобаннями в їжі. Цього разу він поділився сторіс, у якій зізнався, що обожнює карасів. Відповідний допис з’явився на його сторінці в Instagram.
За його словами, карасі – це його улюблена риба, і щоразу в Рівному він їсть їх разом зі своїм другом Романом.
«Ми з @krokharoman завжди у Рівному їмо карасів», – написав Цимбалюк.

Карасі зі сторіс Цимбалюка. Скрін
На відео видно апетитних смажених карасів, поданих із шматочком лимона та соусом до риби.
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних смажених карасів від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, щоб ви також могли приготувати таку рибу, як Цимбалюк.
Інгредієнти:
- 4 карасі (приблизно 700–800 г);
- 1 ч. л. солі;
- 4 ст. л. борошна;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Вимийте карасів, очистьте їх від луски. Розріжте рибу вздовж живота, дістаньте нутрощі та ретельно промийте. Просушіть рибу паперовим рушником.
- Посоліть рибу з двох боків і всередині. Висипте борошно в пласку миску та обваляйте в ньому карасів.
- Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, викладіть рибу (1–2 штуки залежно від розміру пательні) та смажте з кожного боку на середньому вогні по 7–8 хвилин.
- Після першої партії злийте олію, протріть пательню паперовим рушником і додайте нову олію для наступних карасів.
- Подавайте рибу гарячою – так вона найсмачніша.

Карасі по рецепту Клопотенка. Фото: Сайт Євгена Хлопотенка
Читайте по темі
- У червні, Цимбалюк розсекретив, що любить їсти на сніданок. За його словами це: Домашній сир зі сметаною та фруктами, вівсянка, яєчня з лососем і авокадо.
- Зокрема, український актор Тарас Цимбалюк поділився, що накрив на стіл після повернення додому. Холостяк показав апетитну вечерю та навіть продемонстрував напій, без якого не обійшовся його вечір.
- Також, повідомлялося про те, як пройшов шостий випуск шоу «Холостяк»: з ким із учасниць проекту попрощався Тарас Цимбалюк.