На Черкащині виготовили 52-метрову ковбасу: як виглядає та скільки важить диво-виріб – фото

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
8
2 голоси
На Черкащині виготовили 52-метрову ковбасу: як виглядає та скільки важить диво-виріб – фото
Чоловік ріже велетенську ковбасу. Фото: mors.in.ua
У селі Дзендзелівка Уманського району Черкаської області місцеві умільці виготовили довжелезну ковбасу-косичку, яка не поміститься навіть до найбільшого пакета в магазині.

Українські ковбасних справ майстри з села Дзендзелівка (Черкаська область) виготовили найдовшу в історії нашої держави ковбасу-косичку з м’яса кролика.

Виріб досягає довжину 52 метри та 80 сантиметрів і важить аж 50 кілограмів! 

Рекорд м'ясного виробу офіційно підтвердили представники Книги світових рекордів – Ганна Крисюк та Галина Бишенко. Про це проінформував портал Book World Records.

❗️Близько 90% населення нашої держави купує ковбасні вироби. Найпопулярнішими періодами є передсвяткові дні, хоча попит стабільно високий  протягом року.