Вчені з Німеччини спростували міфи про шкоду вживання сала: чому варто їсти «український наркотик»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
388
2
1 голос
Вчені з Німеччини спростували міфи про шкоду вживання сала: чому варто їсти «український наркотик»
Дівчина ласує салом. Фото: bug.org.ua
Науковці з німецького Інституту здоров'я в Дрездені, на основі дослідів, спростували чотири найпопулярніші міфи про шкоду від вживання сала.

Фахівці з німецького Інституту здоров'я у Дрездені начисто зруйнували чотири найпопулярніші міфи про шкоду сала. Численні дослідження довели, що цей продукт, який в Україні вважається національним, не загрожує, а несе суцільну користь! 

Німецькі вчені стверджують, що сало не шкідливе для здоров'я, оскільки не є чистим жиром. Цей компонент продукту (жир) є цілком натуральним, тому без проблем засвоюється людським організмом, перетворюючись на енергію. 

Вживання сала в їжу не загрожує набором маси тіла, бо український наркотик» хоч і є дійсно висококалорійним, але до ожиріння він не призводить, бо з'їсти його багато неможливо. 

Сало не є суцільним холестерином, бо його в продукті зовсім небагато. Для порівняння, у яловичій печінці його вчетверо більше. 

Замикає перелік міф про те, що сало не можна поєднувати із хлібом. Вчені кажуть, що ці продукти навпаки – чудово доповнюють один одного, а якщо додати ще й часник, то така канапка стає ефективним профілактичним засобом від мікробів, що провокують ГРВІ.

🔥 Читайте також: Американська лікарка уролог закликала жінок перестати мочитись в душі: чим загрожує така звичка.