На Черкащині виготовили 52-метрову ковбасу: як виглядає та скільки важить диво-виріб – фото
У селі Дзендзелівка Уманського району Черкаської області місцеві умільці виготовили довжелезну ковбасу-косичку, яка не поміститься навіть до найбільшого пакета в магазині.
Українські ковбасних справ майстри з села Дзендзелівка (Черкаська область) виготовили найдовшу в історії нашої держави ковбасу-косичку з м’яса кролика.
Виріб досягає довжину 52 метри та 80 сантиметрів і важить аж 50 кілограмів!
Рекорд м'ясного виробу офіційно підтвердили представники Книги світових рекордів – Ганна Крисюк та Галина Бишенко. Про це проінформував портал Book World Records.
❗️Близько 90% населення нашої держави купує ковбасні вироби. Найпопулярнішими періодами є передсвяткові дні, хоча попит стабільно високий протягом року.
- 12-річний письменник із Сум Ілля Отрошенко став наймолодшим автором трилогії в Україні. Хлопець видав три прозові книги серії «Велика лісова пригода» й потрапив до Національного реєстру рекордів.
- У Дніпрі встановили новий національний рекорд. Там просто неба приготували понад 300 літрів вегетаріанського борщу. За словами кухарів, страву готували без м'яса, але із сиром та квасолею.
- Кулінарний марафон у Кам'янському: у місті встановили національний рекорд з ліплення пельменів.