«Не пийте пиво. Смажте»: Клопотенко поділився новим рецептом відбивних із хмільним напоєм
Відомий український ресторатор Євген Клопотенко пропонує незвичний варіант застосування пива. Напій, за його словами, краще не пити, а смажити. Новим рецептом відбивних із пивом він поділився в Instagram.
«Не пийте пиво. Смажте. І мʼясо додайте», - написав Клопотенко.
Для приготування відбивних знадобиться філе курячого стегна. Його потрібно відбити, посолити та поперчити.
Читайте також: Як приготувати квас удома: рецепт охолоджуючого напою від Клопотенка
Далі готують кляр, для якого потрібно:
- 200 г борошна,
- 350 мл холодного пива,
- 1 ч.л. розпушувача.
«Запанірували в борошно, вмочили у кляр — і на гарячу пательню. Золотава скоринка хрумтить. А поруч — гаряча картопля з маслом і кропом. Проста комфортна їжа, яка закриває всі питання. Навіть ті, яких не було. Цьом», - написав відомий шеф-кухар.
Відео приготування відбивних можна подивитися за ПОСИЛАННЯМ.
Хто такий Євген Клопотенко
- Євген Вікторович Клопотенко народився 23 листопада 1986 року в Києві.
- Закінчив Київський університет туризму, економіки і права та кулінарну школу «Кордон блю».
- Клопотенко є співзасновником київського ресторану «Сто років тому вперед» та львівського бістро «Інші».
- Був переможцем проєкту «МастерШеф», кулінарним експертом телевізійних шоу «Все буде смачно», «Все буде добре», «Дешево і сердито», «Енеїда», «Сніданок» та багатьох інших.
- Нагадаємо, український кулінар Євген Клопотенко нещодавно здивував незвичайною порадою – запропонував трохи обсмажити чай перед заварюванням. Це надає напою нового глибшого смаку.