Кулінарія

Як приготувати трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт дитинства від Ектора Хіменеса-Браво

Анастасія Станіславська
82
Трубочки зі згущеним молоком. Ілюстративна світлина. Фото: vinnychany.info
Цей простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво – справжній смак ностальгії. Хрусткі трубочки зі згущеним молоком готуються без вафельниці, а смакують як у дитинстві, лише краще.

Українці обожнюють рецепти, які повертають у найсолодші спогади дитинства. Саме таким теплим, смачним і до болю знайомим є оновлений варіант домашніх трубочок без вафельниці від зіркового шефа Ектора Хіменеса-Браво. 

«Цей рецепт як флешбек у дитинство. Простий, ароматний, ідеально хрусткий», - написав кулінар в своєму Instagram.

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 100 г
  • Борошно – 150 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Згущене молоко «Іриска» (ПМКК) – 1 банка

Приготування

  1. Збити яйця з цукром до однорідності.
  2. Додати просіяне борошно, перемішати.
  3. Влити розтоплене вершкове масло й ще раз ретельно вимішати.
  4. Смажити на сухій сковорідці – як млинці.
  5. Гарячі заготовки згорнути в трубочки, поки не охололи.
  6. Начинити згущеним молоком і, за бажанням, – прикрасити.

Читайте також: Вишневий штрудель із листкового тіста: ідеальний літній десерт, який легко приготувати вдома