Кулінарія

«Млинці, які завжди вдаються»: зірка «МастерШеф» Ярославський показав покроковий рецепт смачної страви

Анастасія Бондаренко
7
Володимир Ярославський. Фото: СТБ
Ярославський розкрив секрет ідеального тіста для млинців. Вони не рвуться, виходять ніжними та підходять для будь-якої начинки до столу.

До новорічних та різдвяних свят господині шукають перевірені рецепти, які точно вдадуться. Кухар Ярославський з шоу «МастерШеф» поділився ідеальним способом приготування млинців, які ніколи не підведуть.

За його рецептом млинці виходять тоненькі, еластичні та надзвичайно смачні. Вони універсальні — підходять для будь-якої начинки, від солоної до солодкої.

Для тіста знадобиться:

  • 200 г молока
  • 200 г борошна
  • 35 г цукру
  • 2 яйця
  • дрібка солі

У миску додають борошно, половину молока, цукор, сіль та яйця, перемішують до однорідності. Другу частину молока підігрівають і поступово вливають у тісто. Додають олію та розтоплене вершкове масло, знову перемішують.

На добре розігрітій сковороді млинці смажать з обох боків до золотистого кольору. Завдяки еластичності тіста вони не рвуться під час начинення.

Читати по темі

  • Навіщо кухарі радять оцет перед смаженням м’яса: старий трюк, що рятує від бризок
  • Найкращі в світі міста для гастрономічного туризму: чи потрапили до рейтингу українські населені пункти
  • Ольга Мартиновська розкрила свої секрети приготування куті: що радить ведуча «МастерШеф‎»