Ідеальний соус для салатів в італійському стилі: простий рецепт дресингу, який покращить вашу страву
Кожен салат стає набагато смачнішим, якщо до нього окремо приготувати заправку, а дресинг в італійському стилі наповнить вашу страву новим незвичним смаком.
Якщо ви шукаєте універсальну заправку, яка підійде майже до будь-якого салату, зверніть увагу на рецепт по-італійськи. Він чудово поєднується з морепродуктами, руколою або зеленим листям салату, повідомляє news24.in.ua.
Необхідні продукти для дресінгу
- 200 мл оливкової олії;
- 50 мл білого винного оцту;
- 1 зубчик часнику;
- 1 цибулина шалот;
- 1 ст.л. суміші італійських трав;
- дрібка пластівців чилі;
- сіль та перець за смаком.
Як приготувати дресінг для салатів
- Подрібніть часник і шалот, а потім змішайте їх із усіма іншими інгредієнтами.
- Для змішування підійде миска і виделка, вінчик або баночка з кришкою – достатньо просто струсити.
- Щоб трави розкрили аромат максимально, перед тим як охолоджувати соус, дайте йому постояти кілька хвилин при кімнатній температурі.
Раніше ми повідомляли, що салат необов'язково робити з майонезом, але якщо хочеться мати подібний смак, то є апетитна альтернатива.
Також сайт BLIK.ua писав про рецепт салату, який нагадує грецький, але є ще смачнішим через вміст кисломолочного сиру.