Positiff поділився рецептом піци пепероні: «Це вже мій вечірній ритуал»
Популярний вітчизняний співак POSITIFF (Олексій Завгородній) поділився улюбленим рецептом піци пепероні, яку готує для себе та близьких. За його словами, приготування страви приносить йому справжнє задоволення і допомагає розслабитися після роботи.
«Готую її доволі часто – настільки, що це вже мій вечірній ритуал. Люблю пробувати різні варіанти тіста, стилі приготування, міксувати інгредієнти, щоб кожного разу виходило по-новому. Взагалі, кухня для мене як студія – простір, де можна вимкнути голову, зануритися в процес і просто творити», – зазначив POSITIFF для marieclaire.
POSITIFF. Фото: Instagram
Піца пепероні – рецепт від Позитива
Інгредієнти:
- 300 г борошна,
- 200 мл води,
- 1 ч. л. сухих дріжджів,
- сіль,
- трохи цукру,
- оливкова олія;
- томатний соус (подрібнені томати, орегано, часник, сіль, перець, крапля олії);
- пепероні,
- анчоуси,
- свіжа моцарела або бурата,
- рукола.
Приготування:
Розкачай тісто, змасти олією, додай соус і спеції. Виклади моцарелу, пепероні та анчоуси. Запікай у духовці при 250°C 6–8 хвилин, поки скоринка не стане золотистою. Потім прикрась руколою й додай трохи сирної ніжності зверху.
- Раніше ми писали, що Positiff поділився осіннім рецептом. Йдеться про запечений гарбуз з птітімом у вершковому соусі, хрустким беконом і козячим сиром. Він показав процес приготування на відео.