Кулінарія

Дружина Остапчука поділилася рецептом смачної страви: «Знаю, чим ви сьогодні будете вечеряти‎»

Анастасія Станіславська
2155
2
Катерина Остапчук. Фото: Instagram
Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, журналістка та блогерка Катерина Полтавська (Остапчук) поділилася рецептом простої, але апетитної страви для вечері.

Катерина Остапчук, дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука, часто ділиться у соцмережах рецептами страв, які готує вдома.

Цього разу блогерка в своїх соцмережах опублікувала рецепт запечених баклажанів із фаршем і сиром сулугуні.

«Знаю, чим ви сьогодні будете вечеряти‎», – жартома натякнула медійниця.

Дружина Остапчука поділилася рецептом смачної страви. Скрин: Telegram

Вона детально описала процес приготування, наголошуючи, що це ідеальний варіант для швидкої вечері:

  1. Спершу баклажани потрібно нарізати слайсами та запекти у духовці приблизно 20 хвилин при температурі 200 градусів.
  2. Паралельно на сковороді обсмажується свино-яловиче м’ясо разом із нарізаними болгарським перцем і помідорами.
  3. Коли начинка готова, її викладають поверх запечених баклажанів, посипають тертим сулугуні та знову ставлять у духовку ще на 20 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Ця страва особливо смакує гарячою, але й наступного дня залишається ніжною та соковитою. Також можна експериментувати з начинкою – наприклад, додати трохи часнику або улюблені спеції для більш насиченого аромату.