Дружина Остапчука поділилася рецептом смачної страви: «Знаю, чим ви сьогодні будете вечеряти»
Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, журналістка та блогерка Катерина Полтавська (Остапчук) поділилася рецептом простої, але апетитної страви для вечері.
Катерина Остапчук, дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука, часто ділиться у соцмережах рецептами страв, які готує вдома.
Цього разу блогерка в своїх соцмережах опублікувала рецепт запечених баклажанів із фаршем і сиром сулугуні.
«Знаю, чим ви сьогодні будете вечеряти», – жартома натякнула медійниця.
Дружина Остапчука поділилася рецептом смачної страви. Скрин: Telegram
Вона детально описала процес приготування, наголошуючи, що це ідеальний варіант для швидкої вечері:
- Спершу баклажани потрібно нарізати слайсами та запекти у духовці приблизно 20 хвилин при температурі 200 градусів.
- Паралельно на сковороді обсмажується свино-яловиче м’ясо разом із нарізаними болгарським перцем і помідорами.
- Коли начинка готова, її викладають поверх запечених баклажанів, посипають тертим сулугуні та знову ставлять у духовку ще на 20 хвилин, до появи золотистої скоринки.
Ця страва особливо смакує гарячою, але й наступного дня залишається ніжною та соковитою. Також можна експериментувати з начинкою – наприклад, додати трохи часнику або улюблені спеції для більш насиченого аромату.
- Нагадаємо, нещодавно ведуча шоу «Зважені та щасливі» та фітнес-коуч Аніта Луценко поділилася з підписниками у Instagram рецептом улюбленого грибного супу.