Кулінарія

Грибний суп від Аніти Луценко: ведуча шоу «Зважені та щасливі» поділилася рецептом

Уляна Виноградова
864
1
Аніта Луценко. Фото: Соцмережі Аніти Луценко
Фітнес-тренерка й телеведуча показала, як швидко приготувати ароматний крем-суп із шампіньйонів — страва, яку можна зробити навіть пізно ввечері.

Ведуча шоу «Зважені та щасливі» та фітнес-коуч Аніта Луценко поділилася з підписниками у Instagram рецептом улюбленого грибного супу. Зірка зізналася, що іноді готує пізно вночі – це її спосіб розслабитися після насиченого дня.

«22:30 – саме час приготувати грибний суп. У кожного свої способи розслаблятися. Я іноді готую вночі. Іноді солодке. Чи їм потім? Відповідь у відео», – написала Аніта.

Рецепт простий і займає лише 20–30 хвилин:

  1. 300 г шампіньйонів
  2. 1 велику картоплю
  3. 1 цибулину
  4. 3 зубчики часнику
  5. 50 г вершків 20%
  6. 20 г вершкового масла
  7. 1 л м’ясного або овочевого бульйону

Як готувати:

  • Нарізати картоплю кубиками й відварити до напівготовності.
  • На вершковому маслі обсмажити цибулю з часником, додати трохи цукру, потім гриби, нарізані великими шматками.
  • Перекласти все до каструлі з картоплею, довести до готовності.
  • Зняти з вогню, додати вершки, посолити й збити погружним блендером до стану пюре.

Аніта зазначила, що цей рецепт входить до її кулінарної книги «Зробимо це швидко», у якій зібрано поради з організації кухні, заморозки продуктів, рецепти соусів, супів, десертів та навіть знаменитого морквяного торта й брауні.

Читайте також: Домашні ватрушки від Ектора Хіменеса-Браво: зірка «МастерШефу» показав легкий рецепт десерту