Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт ніжної зеленої пасти: «Знадобиться кілька інгредієнтів і блендер»
Шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво повчив своїх підписників в Instagram, як вдома приготувати зелену пасту.
«Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів та блендер, щоб отримати ніжну пасту для дуже смачної вечері. Ловіть рецепт цієї пасти від мене)» – написав Ектор.
Для приготування такої пасти знадобиться:
- Цукіні – 2 шт;
- Часник – 1 шт;
- Лимон – 1 шт;
- Спеції (сіль, перець, улюблені приправи) – за смаком;
- Оливкова олія – 1 ст. л.;
- Шпинат (альтернатива — базилік) – жменя;
- Сир кисломолочний (або сметана) – 1 упаковка;
- Макарони-мушлі (тверді сорти) – 1 упаковка;
- Вода, у якій варили макарони – 120 мл;
- Твердий сир (пармезан) – 20 г.
Що потрібно робити
Спочатку наріжте цукіні кільцями, залиште часник у шкірці та половинку лимона – викладіть усе на пергамент.
«Посоліть, поперчіть, полийте олією і запікайте 30–35 хвилин у духовці при 200°C. Викладіть усе в блендер, вичавіть часник, додайте шпинат (альтернатива – базилік) і сир або сметану – збийте до кремового соусу», – радить Хіменес-Браво.
Після цього відваріть пасту до готовності, додайте соус на сковороду, перемішайте й прогрійте. Потріть сиром і подавайте одразу разом із листками зелені.
Зверху пасту варто посипати пармезаном – страва виглядатиме, як у ресторані.
- Раніше ми писали, що Хіменес-Браво вирішив поностальгувати, і з цього приводу показав одне зі своїх архівних фото. Світлину зроблено 30 років тому, коли колумбієць тільки розпочинав свій шлях кулінара.