Страви суперфіналістів «МастерШеф-15»: якою їжею учасники намагаються вразити суддів

Четверо суперфіналістів 15 сезону кулінарного шоу «МастерШеф» вже обрали свої страви для останнього етапу телешоу. Зауважимо, що у суперфіналі кулінарного шоу киянка Ненсі Топко, полтавчанка Катерина Павлінська й харків'янин Денис Савенко готуватимуть наступні кулінарні шедеври.
Катерина Павлінська
Переглянути цей допис в Instagram
Катерина Павлінська обрала концепцію «Смаки хмелю», тому для суперфіналу вона вирішила використовувати пиво в кожній своїй страві — починаючи від закуски й аж до десерту. Тому вона обрала закуску з буряку, копченої сметани та білого хріну. Додає еспуму з бринзи.
Основна страва — стейк, який вона тушкує в пиві. На десерт — медовик з грушею та чорносливом, також з використанням пива.
Денис Савенко
Переглянути цей допис в Instagram
А 21-річний Денис обрав концепцію «три страви про три міста сили».
Закуска — Дніпро. Маринований судак, з еспумою та м’ясом раків. Основна страва — Львів. Там він зустрічався зі своєю дівчиною, з якою їх розлучила війна. Головним інгредієнтом стануть телячі щічки.
Десерт — Харків. Він приготує у своїй інтерпретації вафельний торт. Ванільні вафлі, праліне та гель з узваром.
Ненсі Топко
Переглянути цей допис в Instagram
Концепція Ненсі полягає в тому, що світ можна об’єднати їжею. Це спадщина і майбутнє.
Закуска — страва загадка. Шрімкейки з лаймом, піна з кокосового молока і томати компресовані в том-ям пасті та чилі.
На основне Ненсі подасть восьминога з соусом рамеско. А на десерт подасть буряк зі смородиновим кюлі та ялівцем. А от бісквіт буде просочений у саке.
🔥Читайте також: Суперфінал «МастерШеф»-15: Хіменес-Браво, Ярославський і Мартиновська назвали ім’я переможця шоу