«До перога – канпот»: телеведуча Добровольська жорстко затролила кухаря та ресторатора Клопотенка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4591
7
6 голосів
«До перога – канпот»: телеведуча Добровольська жорстко затролила кухаря та ресторатора Клопотенка
Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Популярну українську телеведучу Людмилу Добровольську роздратувало слово періг, яке став активно просувати для своєї продукції відомий шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко.

Людмилу Добровольську не аби як роздратував Євген Клопотенко, а точніше те, як він іменує свої страви. Наприклад, називає пиріг перігом.

«Креативний креатив –  берете яєшню, називаєте її  єєшня –  і ви  автор нового гастробренду)) Не забувайте наголошувать, шо ваша авторська єєшня – це вам не яєшня,  бо вона  «інакша і нетипова», і взагалі – українська душа і повернення до джерел.   До авторського борштю пропонуйте авторські  панпушки, а до перога-  канпот», – написала Добровольська на своїй сторінці у Facebook.

Хто такий Євген Клопотенко

  • Євген Вікторович Клопотенко народився 23 листопада 1986 року в Києві.
  • Закінчив Київський університет туризму, економіки і права та кулінарну школу «Кордон блю».
  • Клопотенко є співзасновником київського ресторану «Сто років тому вперед» та львівського бістро «Інші».
  • Був переможцем проєкту «МастерШеф», кулінарним експертом телевізійних шоу «Все буде смачно», «Все буде добре», «Дешево і сердито», «Енеїда», «Сніданок» та багатьох інших.

🔥 Читайте також: «А ви теж чекаєте на...»: співачка Могилевська в загадковому кольє звернулась до підписників – фото.