«До перога – канпот»: телеведуча Добровольська жорстко затролила кухаря та ресторатора Клопотенка

Популярну українську телеведучу Людмилу Добровольську роздратувало слово періг, яке став активно просувати для своєї продукції відомий шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко.
Людмилу Добровольську не аби як роздратував Євген Клопотенко, а точніше те, як він іменує свої страви. Наприклад, називає пиріг перігом.
«Креативний креатив – берете яєшню, називаєте її єєшня – і ви автор нового гастробренду)) Не забувайте наголошувать, шо ваша авторська єєшня – це вам не яєшня, бо вона «інакша і нетипова», і взагалі – українська душа і повернення до джерел. До авторського борштю пропонуйте авторські панпушки, а до перога- канпот», – написала Добровольська на своїй сторінці у Facebook.
Хто такий Євген Клопотенко
- Євген Вікторович Клопотенко народився 23 листопада 1986 року в Києві.
- Закінчив Київський університет туризму, економіки і права та кулінарну школу «Кордон блю».
- Клопотенко є співзасновником київського ресторану «Сто років тому вперед» та львівського бістро «Інші».
- Був переможцем проєкту «МастерШеф», кулінарним експертом телевізійних шоу «Все буде смачно», «Все буде добре», «Дешево і сердито», «Енеїда», «Сніданок» та багатьох інших.
🔥 Читайте також: «А ви теж чекаєте на...»: співачка Могилевська в загадковому кольє звернулась до підписників – фото.